, ,
Epever logo

WIFI box za nadzor kontrolera i invertera


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:
( 1 recenzija korisnika )

EPEVER box za nadzor kontrolera i invertera u lokalnoj WIFI mrezi

Isporuka City Express
Dostupnost:

Nema na lageru

2.398,80 RSD

Nema na lageru

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.

EPEVER WIFI server za monitoring kontrolera i invertera fotonaponskog solarnog sistema, izuzetne zavrsne obrade i vrhunskog kvaliteta. WIFI server je kompatibilan samo sa TRACER AN serijom MPPT kontrolera koji imamo u ponudi. WIFI server sluzi iskljucivo za pristup parametrima kontrolera i invertera proizvodjaca EPEVER, tako sto stvara sopstevnu lokalnu mrezu na koju je potrebno zakaciti se bezicno kako bi parametri bili dostupni. Ovom serveru nije moguce pristupiti iz spoljne mreze. Jednostavnom instalacijom ovog programa bilo za Android ili Windows operativni sistem, lako se pristupa gotovo svim pametrima na kontroleru ili inverteru. Preko instalirane aplikacije moguce je izmedju ostalog: pratiti realno stanje punjenja i praznjenja baterije, ukljucivanje i iskljucivanje potrosaca, temperaturu, vrstu i napon punjenja baterije, kao i ukljucivanje i iskljucivanje potrosaca u zadato vreme. Aplikaciju mozete preuzeti na ovom linku.

Model: eBox-WIFI-01
Konekcija sa kontrolerom/inverterom: UTP kablom
Duzina kabla: 1 m
Konekcija sa telefonam/tabletom: WIFI-lokalna mreza
Maksimalna razdaljina uredjaja i WIFI box-a: do 50 m
Radni napon uredjaja: 5V
Potrosnja uredjaja: 0.20-0.25W max
Radna temperatura: -35 do 75C
Garancija: 12 meseci 

 

Korisničko uputstvo za eBox WIFI 01

Preuzmi

Proizvođač

EPEVER

Beijing Epsolar Technology Co, Ltd poznatiji pod brendom EPEVER ili EPSOLAR je osnovana u Martu 2007 godine sa više od 30 miliona Juana (RMB) upisanog kapitala. EPEVER je novo i Visoko tehnološki razvijeno preduzeće koje je specijalizovano za istraživanje proizvoda, proizvodnju i marketing. Nudimo proizvode, uključujući solarne regulatore punjenja, off-grid invertere, LED drajvere, posebne energetske jedinice itd., Kao i projektovanje i izgradnju odgovarajućih solarnih aplikacijskih sistema, kako jednostavnih tako i vrlo kompleksnih. Kompanija poseduje ISO9001: 2008, a proizvodi su prošli CGC-SOLAR, CE, ROSH, FCC i ETL sertifikate, kao i druge domaće i međunarodne autoritativne sertifikate. EPEVER je yaštitio veliki broj jedinstvenih patenata. Proizvodi se intenzivno primjenjuju i visoko ocenjuju u brojnim velikim projektima u zemlji i inostranstvu. Naši proizvodi su prodati u više od 120 stranih zemalja i regija. U Maju 2014, osnovali smo još jednu fabriku i laboratoriju u Shenzhenu kao našu proizvodnu bazu. U Novembru 2014. godine bili smo svrstani u NATIONAL EQUITIES EXCHANGE AND QUOTATIONS uspešno lansirani na tržište kapitala. Jedini uvoznik EPEVER proizvoda i rešenja za Srbiju je Borik PLUS doo.

Epever logo
Ocena
5.00
Broj recenzija: 1
1
0
0
0
0

Napisi svoj utisak

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.


  1. bora

    Pozdrav,

    Da li ćete uskoro nabavljati ovaj uređaj?

    bora

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.