,
solarfam-logo

Solarni panel 50W 12V monokristalni SLF


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:

Monokristalni fotonaponski solarni panel 50W 12V Solarfam

Isporuka City Express Šifra proizvoda: 8139
Dostupnost:

Na lageru

4.798,80 RSD

Na lageru

- +
Kupi odmah

Monokristalni fotonaponski solarni panel 50W 12V. Crna pozadina i crni aluminijumski ram. Monokristalni paneli vrhunskog kvaliteta A klase jednog od vodećih evropskih proizvođjača Solarfam LTD iz Holandije. Proizvođač garantuje da ce panel davati 80% snage linearno opadajući tokom 25 godina. Solarni fotonaponski paneli koriste se za proizvodnju električne energije upijajući besplatne Sunčeve zrake koji padaju na zemlju. Spajanjem ćelija unutar panela bilo u rednu ili paralelnu vezu, proizvođač u proizvodnji određuje da li će napon na izlazu biti 12V ili 24V. Prikupljenu energiju koji solarni paneli proizvedu i uskladište u bateriju, možemo koristiti direktno iz kontrolera ili pretvarajući ga na 230V pomoću invertera. Solarni fotonaponski paneli takođe se mogu vezati redno ili paralelno u zavisnosti od kontrolera i ostalih komponenti samog sistema. Ako želite, ovaj model panela možemo poslati kurirskom službom na Vašu odgovornost. Više podataka o ovom panelu pogledajte u tabeli niže:

Tip panela: Monokristalni SZ-50-36M
Snaga panela: 50 W
Dimenzije (DxSxV): 565 mm × 451 mm × 30 mm
Napon pri opterećenju: 18.15 V
Struja pri opterećenju: 2.76 A
Napon bez opterećenja: 21.57 V
Klasa panela: A klasa
Konektor: Dužina kabla 50 cm bez MC4 konektora
Garancija: 12 meseci

 

Šifra proizvoda: 8139 Kategorije: ,

Tehnički list Monokristalnog panela SZ-50-36M

Preuzmi

Proizvođač

Solarfam

SOLMAX NEW ENERGY je kompanija koja se fokusirala na razvoj i integraciju solarnih proizvoda. Prodajna kompanija brenda SOLARFAM je bazirana na fabrici solarnih panela, fabrici solarnih invertera, fabrici solarnih baterija i fabrici solarnih pumpi za vodu. SOLARFAM obezbeđuje kvalitetnu robu, pristupačne proizvode i sistemsko rešenje za kupca. SOLARFAM je fokusiran na obezbeđivanje obilja inventara proizvoda, pogodne usluge isporuke i iskustva kupovine proizvoda kupcima u blizini. Pružanje usluga kupcima životnim iskustvom primene novih energetskih proizvoda koje donose proizvodi brenda SOLARFAM.

SOLMAX NEW ENERGY, SOLARFAM serija proizvoda brenda ne samo da obezbeđuje najosnovniji sistem života i električne energije za korisnike karavana i jahti, već takođe obezbeđuje male solarne elektrane za područja gde električna mreža nije dostupna.

solarfam-logo
Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“Solarni panel 50W 12V monokristalni SLF”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.


Trenutno nema recenzija.

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.