-15%
, ,
BPS logo

Solarni fotonaponski komplet 7 HIBRID


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:

Solarni fotonaponski off grid komplet 7 monokristalni 48V-230V HIBRID

Isporuka City Express
Dostupnost:

Na lageru

402.334,80 RSD 473.334,00 RSD

Na lageru

- +
Kupi odmah

Solarni fotonaponski komplet za proizvodnju električne energije. Komplet broj 7, sadrži sve potrebne komponente, za napajanje objekta sa srednjim potrošačima. Nazivni napon ovog kompleta je 48V. Komplet sadrži šest Monokristalnih solarnih panela 375W, DC struja iz panela koja se proizvede prolazi kroz kontroler solarnog punjenja koji je ugrađen u sam inverter. Model invertera UP5000-M10342 i on u sebi ima punjac preko AC 230V mreze sa kojim mozete dopuniti akumulatore u zimskom periodu. Akumulirana energija se smešta u četiri Deep Cycle baterije kapaciteta 200Ah . Uz ovaj solarni komplet dobijate i dva para MC4 konektora za povezivanje panela sa kontrolerom kao i jedan par MC4 2T konektora za paralelno povezivanje panela, kao i kratke veze za povezivanje baterija na red. Neki od potrošača koje ovaj sistem može da opsluži su: Frižider A klase, LCD ili LED televizor, LED osvetljenje, laptop računar, punjače za mobilni telefon, radio i druge potrošače srednje angažovane snage. Sve gore napisano važi isključivo u letnjem periodu. U ovom kompletu dobijate i pravi UV otporni kabl od 6mm2 kojim povezujete panele sa kontrolerom, kao i običan bakarni licnasti kabl od 16mm2 za povezivanje baterija sa kontrolerom. Pokušajte da kablovi budu što kraći jer DC struja ima gubitke na dužim relacijama. Inverter i baterija se povezuju sa debljim kablom koji dobijate uz inverter. Uz ovaj komplet dobijate i nosače za krovnu montažu sa izborom jedne od tri kuka. Više informacija o položaju Sunca i proizvodnji električne energije solarnim panelima pročitajte ovde.

Nazivni napon sistema: 48V
Tip i napon panela: Monokristalni half-cut panel-24V-kom 6
Ukupna snaga panela: 2250W
Model i snaga invertera: EPEVER HIBRID Pure shinewave 4000W/5000W na 15 min-kom 1
Sinusni oblik struje: Čist sinusni oblik
Kontroler punjenja: Ugrađen u inverter do 100A
Tip kontrolera: MPPT 48V
USB port 5V: Nema
Tip baterije: AGM VRLA deep cycle
Kapacitet baterije: 200Ah-kom 4
Konektori: MC4-2 para i MC4 2T-1 par
Kabl za povezivanje panela: Prysmian H1Z2Z2-K 6mm2 crni i crveni-5m+5m
Kabl za povezivanje baterija: Bakarni licnasti kabl 16mm2 plavi i crni-1m+1m
Kratkospojnik: Sa papučicama dužine 185mm-kom 3
Komplet nosača za panele: Šinakom 7, Kuka 1, 2 ili 3-kom 14, Spojnk dve šinekom 6,
Krajnji steznikom 4, Srednji steznikom 10
Garancija: 24 meseca na panele i 12 meseci na ostalu opremu

 

Proizvođač

BPS

BPS brend je zajednički naziv za odabrane inverterske uređaje i solarne kontrolere vrhunskog kvaliteta i pouzdanosti, Line interactive ili Pure sine wave topologije invertera, PWM ili MPPT kontrolera, koje potpisuje Borik PLUS doo. Samo izabrani, vrhunski modeli različitih proizvođača nose obeležje BPS i kao takvi garantuju kvalitet i pouzdanost. U ponudi su uredjaji  koje stalno i u dovoljnim količinama imamo na našem lageru. Modeli sa zasebnim ili integrisanim MPPT kontrolerima za profi ili hobi upotrebu. Za veće i zahtevnije projekte solarnih fotonaponskih sistema, Borik PLUS doo ima odličnu saradnju sa eminentnim stručnjacima na ovom polju i u rekordnom roku izlazimo sa rešenjem po sistemu "ključ u ruke". Borik PLUS doo obezbeđuje sve potrebne delove i servis u zakonskom roku. Odlična komunikacija i podrška proizvodjaca 24/7 je ono sto BPS uredjaje izdvaja iznad ostalih.

BPS logo
Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“Solarni fotonaponski komplet 7 HIBRID”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.


Trenutno nema recenzija.

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.