,
BPS logo

Nosač solarnog panela za limeni krov mini rail


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:

Prohromski držač šine nosača solarnog panela trapezasti za limene krovove

Isporuka City Express Šifra proizvoda: 8220
Dostupnost:

Nema na lageru

418,80 RSD

Nema na lageru

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.

Nosač solarnog panela za limene krovove. Specijalno izrađena mini šina sa perforiranim rupama za šrafove. Koristi se za montažu na krov od sendvič panela ili na limene krovove sa grbom kao i bez grbe. Napravljen tako da se ušrafi na dva susedne grbe. Ovaj nosač ima ISTI kanal kao i šina i prihvata srednji stezni držač ili krajnji stezni drzač bez problema. Napravljen od anodiziranog aluminijuma sa rupama i gumom po ivicama donje stane koja naleže na lim. U kompletu se nalazi mini šina sa četiri šrafa samorezca. Ovaj model nosača profila NSBP-ALH-MINI-02A je napravljen iz jednog komada i visine je 35 mm. Montaža ovog profila je izuzetno jednostavna i laka, i zahteva minimalan alat za pravilnu montažu. Detaljna uputstva za montažu kao i spisak elemenata možete pronaći u katalogu ispod tabele. U kompletu dolazi sve što se nalazi na slici.

Model: NSBP-ALH-MINI-02A
Dimenzije (DxŠxV): 250 mm × 60 mm × 35 mm
Materijal: Anodizirani aluminijum
Šrafovi, podloške, matice: Četiri samourezujuća šrafa i četiri gumene podloške
Težina: 0.20 kg-komplet
Pakovanje: Komplet sa šrafovima
Garancija: 60 meseci 

 

Šifra proizvoda: 8220 Kategorije: ,

Katalog elemenata za krovnu konstrukciju

Preuzmi

Tehničko uputstvo za montažu krovne konstrukcije

Preuzmi

Proizvođač

BPS

BPS brend je zajednički naziv za odabrane inverterske uređaje i solarne kontrolere vrhunskog kvaliteta i pouzdanosti, Line interactive ili Pure sine wave topologije invertera, PWM ili MPPT kontrolera, koje potpisuje Borik PLUS doo. Samo izabrani, vrhunski modeli različitih proizvođača nose obeležje BPS i kao takvi garantuju kvalitet i pouzdanost. U ponudi su uredjaji  koje stalno i u dovoljnim količinama imamo na našem lageru. Modeli sa zasebnim ili integrisanim MPPT kontrolerima za profi ili hobi upotrebu. Za veće i zahtevnije projekte solarnih fotonaponskih sistema, Borik PLUS doo ima odličnu saradnju sa eminentnim stručnjacima na ovom polju i u rekordnom roku izlazimo sa rešenjem po sistemu "ključ u ruke". Borik PLUS doo obezbeđuje sve potrebne delove i servis u zakonskom roku. Odlična komunikacija i podrška proizvodjaca 24/7 je ono sto BPS uredjaje izdvaja iznad ostalih.

BPS logo
Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“Nosač solarnog panela za limeni krov mini rail”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.


Trenutno nema recenzija.

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.