-26%
, ,
BPS logo

Nosač solarnog panela kuka model 2


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:
( 1 recenzija korisnika )

Pocinkovani čelični držač šine nosača solarnog panela model 2

Isporuka City Express Šifra proizvoda: 8202
Dostupnost:

Na lageru

424,80 RSD 574,80 RSD

Na lageru

- +
Kupi odmah

Specijalno izradjen drzač šine (nosača) solarnog panela. Koristi se za montažu na krov prekriven crepom. Napravljen od pocinkovanog čeličnog lima debljine 5 mm sa perforiranim rupama. U kompletu se nalazi i klin sa imbus šrafom, koji lako uleže u žleb na šini i čini čvrst spoj šine i kuke. Odgovarajuću šinu pogledajte ovde. U kompletu sa kukom doijate i set šrafova za zavrtanje u drvenu gredu. Model kuke NSBP-SSH-02 je napravljen iz jednog komada i ima veću dužinu od kuke model 1 i kuke model 3. Žleb na gornjem delu kuke je napravljen tako da se šina može kretati gore ili dole ako libela to zahteva. Kuka sa kompletom šrafova predstavlja funkcionalnu celinu i spremna je da prihvati šinu. Montaža kuke je izuzetno jednostavna i laka, i zahteva minimalan alat za pravilnu montažu. Detaljna uputstva za montažu kao i spisak elemenata možete pronaći u katalogu ispod tabele.

Model: NSBP-SSH-02
Dimenzije (DxŠxV): 286 x 30 x 160 mm
Materijal: Pocinkovani čelični lim
Šrafovi, podloške, matice: Dolaze sa kukom
Težina: 0.49 kg-komad
Pakovanje: Komplet sa šrafovima i klinom
Garancija: 60 meseci 

 

Šifra proizvoda: 8202 Kategorije: , ,

Katalog elemenata za krovnu konstrukciju

Preuzmi

Tehničko uputstvo za montažu krovne konstrukcije

Preuzmi

Laboratorijski izveštaj o istpitivanju nosača i kuka

Preuzmi

Proizvođač

BPS

BPS brend je zajednički naziv za odabrane inverterske uređaje i solarne kontrolere vrhunskog kvaliteta i pouzdanosti, Line interactive ili Pure sine wave topologije invertera, PWM ili MPPT kontrolera, koje potpisuje Borik PLUS doo. Samo izabrani, vrhunski modeli različitih proizvođača nose obeležje BPS i kao takvi garantuju kvalitet i pouzdanost. U ponudi su uredjaji  koje stalno i u dovoljnim količinama imamo na našem lageru. Modeli sa zasebnim ili integrisanim MPPT kontrolerima za profi ili hobi upotrebu. Za veće i zahtevnije projekte solarnih fotonaponskih sistema, Borik PLUS doo ima odličnu saradnju sa eminentnim stručnjacima na ovom polju i u rekordnom roku izlazimo sa rešenjem po sistemu "ključ u ruke". Borik PLUS doo obezbeđuje sve potrebne delove i servis u zakonskom roku. Odlična komunikacija i podrška proizvodjaca 24/7 je ono sto BPS uredjaje izdvaja iznad ostalih.

BPS logo
Ocena
4.00
Broj recenzija: 1
0
1
0
0
0

Napisi svoj utisak

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.


 1. Ferdy

  Ovo je mnogo dobra stvar. Sve iz delova. Samo sklopis i zasrafis. Jedino kuke koje sam ja kupio ne odgovaraju mom crepu ( mala kikinda ) pa sam morao malo da secem crep ali je sve ispalo ok.

  Ferdy

  • shop_manager

   Postovani, u ponudi su tri modela kuka za različite vrste crepa.

   shop_manager

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.