,
BPS logo

Nosač solarnog panela-šina

Aluminijumski nosač solarnog panela-šina 2.1m

Isporuka City Express
Dostupnost:

Na lageru

1.042,80 RSD

Na lageru

- +

PRIKAZANA CENA JE ZA KOMAD DUŽINE 2100 mm. Specijalno izrađena šina-nosač solarnih panela. Napravljena od anodiziranog aluminijuma sa posebnim žljebovima sa strane i odozgo spremnih za siguran hvat držača panela. Žljebovi na šinama su specijalno napravljeni da prihvate držač solarnog panela bez ikakvog bušenja, sečenja ili improvizacije. Ivice šine su dodatno ojačane i pružaju čvrstu vezu držača panela i šine. Standardna dužina od 2100 mm je dovoljna za sistem od dva panela snage 270W ili tri panela snage od 150W. Takođe šine se mogu nastavljati pomoću uloška za povezivanje šina pa ogranicenje u dužini šina praktično i ne postoji. Šina ne predstavlja funkcionalnu celinu već je potrebno upotrebiti i druge elemente. Montaža sistema nosača solarnih panela je izuzetno jednostavna i laka, i zahteva minimalan alat za pravilnu montažu. Detaljna uputstva za montažu kao i spisak elemenata možete naći u katalogu ispod tabele.

Model: NSBP-R04-2100
Dimenzije (DxŠxV): 2100 x 26.6 x 50 mm
Materijal: Anodizirani aluminijum
Šrafovi, podloške, matice: Ne dolaze sa šinom-prodaju se zasebno
Težina: 1.43 kg-komad
Pakovanje: Komad 2100 mm
Garancija: 60 meseci 

 

Katalog elemenata za krovnu konstrukciju

Preuzmi

Tehničko uputstvo za montažu krovne konstrukcije

Preuzmi

Proizvođač

BPS

BPS brend je zajednički naziv za odabrane inverterske uređaje i solarne kontrolere vrhunskog kvaliteta i pouzdanosti, Line interactive ili Pure sine wave topologije invertera, PWM ili MPPT kontrolera, koje potpisuje Borik PLUS doo. Samo izabrani, vrhunski modeli različitih proizvođača nose obeležje BPS i kao takvi garantuju kvalitet i pouzdanost. U ponudi su uredjaji  koje stalno i u dovoljnim količinama imamo na našem lageru. Modeli sa zasebnim ili integrisanim MPPT kontrolerima za profi ili hobi upotrebu. Za veće i zahtevnije projekte solarnih fotonaponskih sistema, Borik PLUS doo ima odličnu saradnju sa eminentnim stručnjacima na ovom polju i u rekordnom roku izlazimo sa rešenjem po sistemu "ključ u ruke". Borik PLUS doo obezbeđuje sve potrebne delove i servis u rekordnom roku koji u proseku iznosi samo 48 sati. Odlična komunikacija i podrška proizvodjaca 24/7 je ono sto BPS uredjaje izdvaja iznad ostalih.

BPS logo
Ocena Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“Nosač solarnog panela-šina”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.

Trenutno nema recenzija.