, ,
Ultracell logo

UL 35-12 Olovna VRLA baterija 12V 35Ah


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:

Ultracell UL 35-12 olovna AGM VRLA baterija bez odrzavanja 12V 35Ah

Isporuka City Express Šifra proizvoda: 324
Dostupnost:

Na lageru

9.838,80 RSD

Na lageru

- +
Kupi odmah

Ultracell UL 35-12 olovna VRLA baterija sa konektorom F5-M6. Predvidjena za rad u backup sistemima kao rezerva pri napajanju  bitnih uredjaja. Suva i bez odrzavanja. Najpopularnija kod firmi koje se bave ugradnjom i odrzavanjem alarmnih sistema. Preporuka za ugradnju u UPS uredjajima i protivpozarnim centralama. Savrsena kombinacija sa BPU Long UPS uredjajem koji radi na 12V. Vise detalja o uredjaju pogledajte ovde.

Napon: 12V
Dimenzije (DxSxV): 195 mm × 130 mm × 178 mm
Kapacitet: 35Ah
Sastav: VRLA (SLA)
Tip: standby
Radni vek: 10 godina
Datum uvoza: Mart 2024
Konektor klema: F5 terminal-usica sa rupom fi 6 mm
Garancija: 12 meseci 

 

Šifra proizvoda: 324 Kategorije: , ,

Tehnički list olovne VRLA baterije Ultracell UL 35-12 

Preuzmi

Proizvođač

Ultracell

Ultracell, osnovan 1999. godine i lociran u Liverpoolu, U.K, je svetski lider u baterijskim akumulatorima od olova (VRLA). Osim što ima značajan udeo na UK tržištu VRLA, Ultracell svoje proizvode izvozi u više od 70 zemalja sveta na kontinentima Evrope, Južne Amerike, Centralne Amerike, Bliskog Istoka, Afrike i SAD. Zahvaljujući našoj posvećenosti pružanju, visokokvalitetnim, ekonomičnijim baterijama, naša usluga za kupce je na prvom mestu. Ponosimo se na našu fleksibilnost i sposobnost da se brzo prilagodimo na tržištu novih vodećih proizvoda u industriji. Naši proizvodi se prodaju u više od 70 zemalja širom sveta za širok spektar elektronskih i industrijskih aplikacija, gde je potrebna efikasna potrošnja energije. Stalno razvijamo nove proizvode kako bismo bili u korak sa brzim promenama u industriji. Jedan od uvoznika za Srbiju je i Borik PLUS doo.

Ultracell logo
Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“UL 35-12 Olovna VRLA baterija 12V 35Ah”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.


Trenutno nema recenzija.

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.