,
Ultracell logo

UL 3.4-12 Olovna VRLA baterija 12V 3.4Ah


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:

Ultracell UL 3.4-12 olovna AGM VRLA baterija bez odrzavanja

Isporuka City Express Šifra proizvoda: 319
Dostupnost:

Na lageru

1.462,80 RSD

Na lageru

- +
Kupi odmah

Ultracell olovna VRLA AGM baterija UL 3.4-12. Napravljena za upotrebu u Standby rezimu. Ovaj model baterije koristi se u odredjenom modelu APC ups uredjaja kao i u alarmnim centralama i sirenama, u sistemima kontrole pristupa, liftovima i drugim aplikacijama. Suva je i bez odrzavanja. Moze se koristiti i u ciklicnom rezimu ali joj se zivotni vek smanjuje. Montaza u bilo kom polozaju osim naopako.

Napon: 12V
Dimenzije (DxSxV): 134 x 67 x 61 mm
Kapacitet: 3.4Ah
Sastav: VRLA (SLA)
Tip: standby
Radni vek: 3-5 godina
Datum proizvodnje: Novembar 2023
Konektor-klema: 4.80 mm
Garancija: 12 meseci za upotrebu u standby rezimu

 

Šifra proizvoda: 319 Kategorije: ,

Tehnički list olovne VRLA baterije Ultracell UL 3.4-12

Preuzmi

Proizvođač

Ultracell

Ultracell, osnovan 1999. godine i lociran u Liverpoolu, U.K, je svetski lider u baterijskim akumulatorima od olova (VRLA). Osim što ima značajan udeo na UK tržištu VRLA, Ultracell svoje proizvode izvozi u više od 70 zemalja sveta na kontinentima Evrope, Južne Amerike, Centralne Amerike, Bliskog Istoka, Afrike i SAD. Zahvaljujući našoj posvećenosti pružanju, visokokvalitetnim, ekonomičnijim baterijama, naša usluga za kupce je na prvom mestu. Ponosimo se na našu fleksibilnost i sposobnost da se brzo prilagodimo na tržištu novih vodećih proizvoda u industriji. Naši proizvodi se prodaju u više od 70 zemalja širom sveta za širok spektar elektronskih i industrijskih aplikacija, gde je potrebna efikasna potrošnja energije. Stalno razvijamo nove proizvode kako bismo bili u korak sa brzim promenama u industriji. Jedan od uvoznika za Srbiju je i Borik PLUS doo.

Ultracell logo
Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“UL 3.4-12 Olovna VRLA baterija 12V 3.4Ah”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.


Trenutno nema recenzija.

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.