,
Ultracell logo

UL 1.3-6, Olovna VRLA baterija 6V 1.3Ah

Ultracell UL 1.3-6 olovna AGM VRLA baterija bez odrzavanja

Isporuka City Express
Dostupnost:

Nema na lageru

522,00 RSD

Nema na lageru

Ultracell UL 1.3-6 olovna VRLA baterija sa klemom F1 ( 4.8 mm ). Idealna za ugradnju u odredjenim modelima fiskalnih vaga i kasa zbog male kleme. Najpopularnija kod firmi koje se bave ugradnjom i odrzavanjem POS sistema i biro-opreme. Nije preporuka za ugradnju u UPS uredjajima.

Napon:6V
Dimenzije (DxSxV):97 x 24 x 55 mm
Kapacitet:1.3Ah
Sastav:VRLA ( SLA )
Tip:standby
Radni vek:3 – 5 godina
Datum proizvodnje:Septembar 2019
Konektor – Klema:Klema F1
Garancija:12 meseci 

 

Tehnički list olovne VRLA baterije Ultracell UL 1.3-6

Preuzmi

Proizvođač

Ultracell

Ultracell, osnovan 1999. godine i lociran u Liverpoolu, U.K, je svetski lider u baterijskim akumulatorima od olova (VRLA). Osim što ima značajan udeo na UK tržištu VRLA, Ultracell svoje proizvode izvozi u više od 70 zemalja sveta na kontinentima Evrope, Južne Amerike, Centralne Amerike, Bliskog Istoka, Afrike i SAD. Zahvaljujući našoj posvećenosti pružanju, visokokvalitetnim, ekonomičnijim baterijama, naša usluga za kupce je na prvom mestu. Ponosimo se na našu fleksibilnost i sposobnost da se brzo prilagodimo na tržištu novih vodećih proizvoda u industriji. Naši proizvodi se prodaju u više od 70 zemalja širom sveta za širok spektar elektronskih i industrijskih aplikacija, gde je potrebna efikasna potrošnja energije. Stalno razvijamo nove proizvode kako bismo bili u korak sa brzim promenama u industriji. Jedan od uvoznika za Srbiju je i Borik PLUS doo.

Ultracell logo
Ocena Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“UL 1.3-6, Olovna VRLA baterija 6V 1.3Ah”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.

Trenutno nema recenzija.