, , ,
Ultracell logo

Ultracell UL7-12 Olovna VRLA baterija 12V 7Ah


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:
( 2 recenzije korisnika )

Ultracell UL 7-12 olovna AGM VRLA baterija bez održavanja 12V 7Ah

Isporuka City Express Šifra proizvoda: 306
Dostupnost:

Na lageru

1.786,80 RSD

Na lageru

- +
Kupi odmah

Ultracell UL7-12 olovna VRLA baterija sa klemom F1 (4.8 mm) – stacionarni akumulator. Napona 12V i kapaciteta 7Ah. Idealna za ugradnju u alarmnim sistemima i centralama zbog male kleme. Najpopularnija kod firmi koje se bave ugradnjom i održavanjem alarmnih sistema. Nije preporuka za ugradnju u UPS uređajima. Odlična zamenska baterija od 12V 7Ah je i MHB MS7-12 ili Ritar RT1270, takođe sa uskim klemama. Stranicu proizvođača za ovaj model baterije pogledajte ovde.

Napon: 12V
Dimenzije (DxSxV): 151 × 65 × 99 mm
Kapacitet: 7Ah
Sastav: VRLA (SLA)
Tip: standby
Radni vek: 3-5 godina
Datum uvoza: Oktobar 2023
Konektor-klema: Klema F1
Garancija: 12 meseci 

 

Tehnički list olovne VRLA baterije Ultracell UL 7-12 

Preuzmi

Proizvođač

Ultracell

Ultracell, osnovan 1999. godine i lociran u Liverpoolu, U.K, je svetski lider u baterijskim akumulatorima od olova (VRLA). Osim što ima značajan udeo na UK tržištu VRLA, Ultracell svoje proizvode izvozi u više od 70 zemalja sveta na kontinentima Evrope, Južne Amerike, Centralne Amerike, Bliskog Istoka, Afrike i SAD. Zahvaljujući našoj posvećenosti pružanju, visokokvalitetnim, ekonomičnijim baterijama, naša usluga za kupce je na prvom mestu. Ponosimo se na našu fleksibilnost i sposobnost da se brzo prilagodimo na tržištu novih vodećih proizvoda u industriji. Naši proizvodi se prodaju u više od 70 zemalja širom sveta za širok spektar elektronskih i industrijskih aplikacija, gde je potrebna efikasna potrošnja energije. Stalno razvijamo nove proizvode kako bismo bili u korak sa brzim promenama u industriji. Jedan od uvoznika za Srbiju je i Borik PLUS doo.

Ultracell logo
Ocena
5.00
Broj recenzija: 2
2
0
0
0
0

Napisi svoj utisak

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.


 1. Sonja

  Odlican kvalitet

  Sonja

 2. Uros radakovic

  vrlo raspolozeno osobllje za dobru uslugu.
  bravo!
  Uros Radakovic 063 203109

  Uros radakovic

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.