NORDSON-logo

Rele jednopolni X501


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:

Nosač elektromagnetne brave LB-280S sa kompletom za montažu i šrafovima.

Isporuka City Express Šifra proizvoda: 433
Dostupnost:

Nema na lageru

766,80 RSD

Nema na lageru

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.

Rele jednopolni X501 za magnetne brave. Externally-connected electronic lock of access control system,Power control extension module and extension alarm Za više detalja pogledajte tabelu niže.

Model: X501
Materijal: PCB
Maksimalno opterećenje: 1A/125VAC 1A/30VDC
Modovi rada: NO/NC/COM
Potrošnja elektromagneta: 0.5A na 12VDC ili 0.25A na 24VDC
Radna temperatura: -10~55°C
Radni modovi: NO, NC, COM
Dimenzije pločice: 39 mm × 24 mm × 20 mm

 

Šifra proizvoda: 433 Kategorija:

Proizvođač

NORDSON

Nordson Electronic Co., Limited je osnovan 2006. godine i sada je jedan od najprofesionalnijih i najsveobuhvatnijih dobavljača rešenja za kontrolu pristupa u Kini. Nakon godina mukotrpnog pionirstva, stvaramo moćne mogućnosti razvoja i proizvodnje proizvoda. Naše poslovanje uključuje magnetnu bravu, bravu sa zasunom, bravu za zaključavanje, ugovor na vratima, kontroler pristupa, automatski operater vrata i rešenje za kontrolu pristupa. Nordson je sve vreme težio za izvrsnošću i činio da brend bude vrhunski u Kini sa naprednim zanatima i rigoroznim tehnologijama. Do sada, svi njihovi proizvodi prolaze sertifikate CE, RoHS, a takođe prolaze test kvaliteta bezbednosnih proizvoda od strane kineskog Ministarstva javne bezbednosti. Nordsonovi proizvodi prodavati i biti agent u više od 100 zemalja i regiona, kao što su SAD, EU, Bliski Istok, Jugoistočna Azija, Australija, Brazil, Indija, Rusija itd.. Osim toga, Nordson takođe pruža OEM i ODM usluge. Nordsonovi proizvodi se široko koriste u poslovnim institucijama, vladinim agencijama, stambenim zajednicama, univerzitetima, itd.
NORDSON-logo
Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“Rele jednopolni X501”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.


Trenutno nema recenzija.

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.