, , ,
NORDSON-logo

Napajanje za elektro brave 12V 3A sa tajmerom


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:

Napajanje za elektro i magnetne brave 12V 3A sa podesivim tajmerom 1-15 sec.

Isporuka City Express Šifra proizvoda: 403
Dostupnost:

Na lageru

3.010,80 RSD

Na lageru

- +
Kupi odmah

Napajanje stabilisano 12V 3A u kućištu sa podesivim tajmerom od 0 do 15 sekundi. Najčešće se koristi se za napajanje elektrobrava i elektromagneta na ulazu/izlazu iz objekta. Prednost ovog napajanja je što pritiskom na taster, pušta ili prekida struju na izlazu i to u tačno odabranom vremenskom intervalu. Preko NO kontakta na primer, ne daje struju na izlazu i tek pri pritisku na taster počinje da odbrojava i pusta struju. Nakon isteka zadatog vremena vraća se u off režim. Preko NC kontakta na primer napon je stalno prisutan i tek pritiskom na taster napon se gasi i počinje da odbrojava. Nakon isteka odabranog vremena napon opet dolazi. Ovo napajanje omogućava i ima kontakte za povezivanje i običnog tastera kao i konekciju sa IP i drugim interfonskim sistemima gde unutrašnja jedinica pritiskom na taster šalje signal za otvaranje vrata. Preporuka za svako napajanje bilo kog tipa je da se ne opterćuje više od 80% konstantno.

Model: Napajanje 12V 3A metalno sa tajmerom
Materijal: Metalno-plastificirano kuciste
Jedinica mere: Komad
Pakovanje: 1 komad
Štelovanje vremena aktivnosti: DA trimerom od 0 do 15 sekundi
Ulazni AC napon: 100-240 V
Izlazni DC napon: 12 V
Max opterecenje: 3A-36W Max.
 Hladjenje: Prirodno hladjenje
Garancija: 12 meseci

 

Uputstvo za povezivanje napajanja sa elektro bravom

Preuzmi

Šema povezivanja elektro brave ili elektro magneta i napajanja

Preuzmi

Proizvođač

NORDSON

Nordson Electronic Co., Limited je osnovan 2006. godine i sada je jedan od najprofesionalnijih i najsveobuhvatnijih dobavljača rešenja za kontrolu pristupa u Kini. Nakon godina mukotrpnog pionirstva, stvaramo moćne mogućnosti razvoja i proizvodnje proizvoda. Naše poslovanje uključuje magnetnu bravu, bravu sa zasunom, bravu za zaključavanje, ugovor na vratima, kontroler pristupa, automatski operater vrata i rešenje za kontrolu pristupa. Nordson je sve vreme težio za izvrsnošću i činio da brend bude vrhunski u Kini sa naprednim zanatima i rigoroznim tehnologijama. Do sada, svi njihovi proizvodi prolaze sertifikate CE, RoHS, a takođe prolaze test kvaliteta bezbednosnih proizvoda od strane kineskog Ministarstva javne bezbednosti. Nordsonovi proizvodi prodavati i biti agent u više od 100 zemalja i regiona, kao što su SAD, EU, Bliski Istok, Jugoistočna Azija, Australija, Brazil, Indija, Rusija itd.. Osim toga, Nordson takođe pruža OEM i ODM usluge. Nordsonovi proizvodi se široko koriste u poslovnim institucijama, vladinim agencijama, stambenim zajednicama, univerzitetima, itd.
NORDSON-logo
Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“Napajanje za elektro brave 12V 3A sa tajmerom”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.


Trenutno nema recenzija.

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.