NORDSON-logo

Nosač pločice elektromagnetne brave UB-280


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:

Nosač pločice elektromagnetne brave UB-280 sa kompletom za montažu i šrafovima.

Isporuka City Express Šifra proizvoda: 431
Dostupnost:

Na lageru

1.270,80 RSD

Na lageru

- +
Kupi odmah

Nosač pločice elektromagnetne brave model UB-280. Najčešće se koristi kao univerzalni nosač za metalnu ploču elektromagnetne brave, kod montaže na stakleno krilo od vrata. Sam nosač je, fine završne obrade za laku i jednostavnu montažu, sa pločicom za pokrivku šrafova. Ovaj nosač se montira na krilo staklenih vrata i to na poziciji kao na drugoj slici. Sam nosač ima predefinisane otvore pa je moguće fino štelovanje ako je to potrebno. Nosač je napravljen od ojačanog aluminijuma i odgovara metalnim pločicama od elektromagnetne brave NE-260S kao i za elektromagnetne brave NE-280ST. U kompletu se dobijajau svi potrebni šrafovi za montažu. Više detalja pogledajte u tabeli niže:

Model: UB-280
Materijal: Ojačani anodizirani aluminijum
Model vrata : Za vrata od stakla. Stakleno krilo
Pakovanje: 1 komad sa šrafovima za montažu
Dimenzije nosača: 250 mm × 48 mm × 25 mm

 

Šifra proizvoda: 431 Kategorija:

Proizvođač

NORDSON

Nordson Electronic Co., Limited je osnovan 2006. godine i sada je jedan od najprofesionalnijih i najsveobuhvatnijih dobavljača rešenja za kontrolu pristupa u Kini. Nakon godina mukotrpnog pionirstva, stvaramo moćne mogućnosti razvoja i proizvodnje proizvoda. Naše poslovanje uključuje magnetnu bravu, bravu sa zasunom, bravu za zaključavanje, ugovor na vratima, kontroler pristupa, automatski operater vrata i rešenje za kontrolu pristupa. Nordson je sve vreme težio za izvrsnošću i činio da brend bude vrhunski u Kini sa naprednim zanatima i rigoroznim tehnologijama. Do sada, svi njihovi proizvodi prolaze sertifikate CE, RoHS, a takođe prolaze test kvaliteta bezbednosnih proizvoda od strane kineskog Ministarstva javne bezbednosti. Nordsonovi proizvodi prodavati i biti agent u više od 100 zemalja i regiona, kao što su SAD, EU, Bliski Istok, Jugoistočna Azija, Australija, Brazil, Indija, Rusija itd.. Osim toga, Nordson takođe pruža OEM i ODM usluge. Nordsonovi proizvodi se široko koriste u poslovnim institucijama, vladinim agencijama, stambenim zajednicama, univerzitetima, itd.
NORDSON-logo
Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“Nosač pločice elektromagnetne brave UB-280”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.


Trenutno nema recenzija.

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.