NORDSON-logo

Elektromagnetna brava NE-280ST, 12/24V 600 Lbs


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:

Elektromagnetna brava NE-280ST, 12/24V 600 Lbs/280 Kg sa podesivim tajmerom.

Isporuka City Express Šifra proizvoda: 426
Dostupnost:

Na lageru

6.778,80 RSD

Na lageru

- +
Kupi odmah

Elektromagnetna brava NE-280ST. Ova elektromagnetna brava može da radi i na 12V i na 24V u zavisnosti od izabranog konektora unutar same elektro brave. Elektromagnetna brava poseduje LED indikaciju sa zelenim i crvenim svetlom kao i tajmer sa kojim se odabira vreme trajanja impulsa. U komplatu se dobija elektromagnet, metalna ploča sa amortizerom i komplet šrafova sa imbus ključem za montažu. U zavisnosti od tipa vrata, montaža elektromagneta se vrši pomoću odgovarajućeg seta nosača. Elektromagnetna brava NE-280ST je izrađena od inoksa i aluminijuma. Za kontrolisano napajanje ovog elektromagneta preporučujemo napajanje sa vremenskim tajmerom. Za više detalja pogledajte stranicu proizvođača za proizvod NE-280ST.

Model: NE-280ST
Materijal: Prohrom i aluminijum
Napon za napajanje brave: DC 12V ili 24V
Snaga magneta: 600 Lbs ili 280 KG
Potrošnja elektromagneta: 0.5A na 12VDC ili 0.25A na 24VDC
LED signalizacija: Da zelena i crvena boja
Timer: Da pomoću potenciometra
Radna temperatura: -10~55°C
Radni modovi: NO, NC, COM
Pakovanje: 1 komad sa ploščicom i šrafovima za montažu
Dimenzije elektromagneta: 250 mm × 48 mm × 25 mm
Dimenzije metalne ploče: 180 mm × 38 mm × 11 mm

 

Šifra proizvoda: 426 Kategorija:

Korisničko uputstvo za instalaciju elektromagnetne brave NE-280ST

Preuzmi

Proizvođač

NORDSON

Nordson Electronic Co., Limited je osnovan 2006. godine i sada je jedan od najprofesionalnijih i najsveobuhvatnijih dobavljača rešenja za kontrolu pristupa u Kini. Nakon godina mukotrpnog pionirstva, stvaramo moćne mogućnosti razvoja i proizvodnje proizvoda. Naše poslovanje uključuje magnetnu bravu, bravu sa zasunom, bravu za zaključavanje, ugovor na vratima, kontroler pristupa, automatski operater vrata i rešenje za kontrolu pristupa. Nordson je sve vreme težio za izvrsnošću i činio da brend bude vrhunski u Kini sa naprednim zanatima i rigoroznim tehnologijama. Do sada, svi njihovi proizvodi prolaze sertifikate CE, RoHS, a takođe prolaze test kvaliteta bezbednosnih proizvoda od strane kineskog Ministarstva javne bezbednosti. Nordsonovi proizvodi prodavati i biti agent u više od 100 zemalja i regiona, kao što su SAD, EU, Bliski Istok, Jugoistočna Azija, Australija, Brazil, Indija, Rusija itd.. Osim toga, Nordson takođe pruža OEM i ODM usluge. Nordsonovi proizvodi se široko koriste u poslovnim institucijama, vladinim agencijama, stambenim zajednicama, univerzitetima, itd.
NORDSON-logo
Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“Elektromagnetna brava NE-280ST, 12/24V 600 Lbs”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.


Trenutno nema recenzija.

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.