HikVision logo

HIKVISION DS-PDSMK-S-WE WiFi detektor dima bežični


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:
( 2 recenzije korisnika )

HikVision DS-PDSMK-S-WE bežični fotoelektrični detektor dima

Isporuka City Express Šifra proizvoda: 5809
Dostupnost:

Na lageru

CENU mozete videti
samo ako ste prijavljeni

HIKVISION DS-PDSMK-S-WE WiFi detektor dima bežični. Prodaje se zasebno i kao takav ne predstavlja funkcionalnu celinu. Preko aplikacije pridodaje se HikVision bežičnoj alarmnoj centrali. Ceo koncept ovog alarmnog sistema je zamišljen tako da vam za ugradnju nisu potrebni kablovi i bušenje rupa, već je sve bežično i vrlo jednostavno za povezivanje. Napajanje čini jedna litijumska baterija CR2032 koja se lako menja sa zadnje strane. Životni vek ovih baterije je oko 3 godina. Za razliku od Paradox sistema, HikVision alarmne centrale su jednostavne za instalaciju u hobi varijanti. Bežični detektor dima komunicira sa centralom na 868 Mhz i ima AES-128 enkripciju kao i veliki domet. Možete pogledati stranicu proizvođača za proizvod HIKVISION DS-PDSMK-S-WE. Zamensku litijumsku bateriju CR2032 možete kupiti kod nas.

Model: DS-PDSMK-S-WE
Konekcija sa senzorima: Bežično-Wireless
Materijal: Plastika+Guma
Domet senzora: 12 metara
Ugao detektovanja: 360 stepeni
Radna frekfencija: 868 MHz
Napajanje sirene i back up: 1 komad Litijumske baterije CR2032
Interval zamene baterija: 3 godine
Domet: do 900 metara na otvorenom
Radna temperatura: od -10 do +55 C
Dimenzije: 63.2 mm × 35.2 mm × 11.3 mm
Garancija: 24 meseca
Šifra proizvoda: 5809 Kategorija:

Data sheet za HIKVISION DS-PDSMK-S-WE bežični detektor dima

Preuzmi

Quick start guide za HIKVISION DS-PDSMK-S-WE bežični detektor dima

Preuzmi

Korisničko uputstvo za HIKVISION DS-PDSMK-S-WE bežični detektor dima

Preuzmi

Proizvođač

HikVision

HikVision je vodeći svetski dobavljač IoT rešenja sa osnovnom kompetencijom za video. Sa širokom i visoko kvalifikovanom radnom snagom za istraživanje i razvoj, HikVision proizvodi čitav niz sveobuhvatnih proizvoda i rešenja za širok spektar veoma zahtevnih tržišta. Pored industrije sigurnosih kamera, HikVision proširuje svoju proizvodnju na tehnologiju pametnih kuća, industrijsku automatizaciju i automobilsku elektroniku kako bi postigao svoju dugoročnu viziju.

HikVision kamere i ostali proizvodi takođe pružaju moćnu poslovnu inteligenciju za krajnje korisnike, što može da omogući efikasnije poslovanje i veći komercijalni uspeh. HikVision je jedan od dva najpoznatija i najzastupljenija CCTV brenda u Srbiji. Kao takvi, uspostavili su sveobuhvatan sistem upravljanja kako bi temeljito pregledali kvalitet svih materijala koji se koriste u našem hardveru. Takođe implementirani su efikasni procesi u odabiru i sertifikaciji naših dobavljača.

Šta možete očekivati od Hikvision proizvoda?

Ime Hikvision je sinonim za kvalitet, jer ima sjajnu reputaciju koja nadmašuje brojne konkurentske brendove, ali ima i niz dodatnih prednosti, uključujući:
 • Vrhunski kvalitet slike tokom dana i noći
 • Mobilna aplikacija i softver prilagođen korisniku – iVMS-4500 je aplikacija dizajnirana za mobilne telefone koja se može koristiti za daljinsko praćenje videa uživo sa DVR-a, NVR-a, mrežne kamere i enkodera putem bežične mreže. Može se koristiti za reprodukciju snimljenih datoteka, lokalno skladištenje i upravljanje slikama i video zapisima, kao i za kontrolu izlaza alarma
 • Garancija – Budite mirni znajući da je Hikvision CCTV oprema koju ste kupili od licenciranog prodavca podržana garancijom proizvođača u trajanju od 24 meseca
 • Odličan kvalitet izrade – Hikvision CCTV kamere su napravljene da izdrže gotovo sve klimatske uslove, što potvrđuje njihov IP sertifikat.
 • Širok spektar kamera – Sigurnosne kamere nisu univerzalne - jedna ne odgovara svim namenama, stoga Hikvision nudi niz kamera pogodnih za kućnu i profesionalnu upotrebu.
 • Tačne specifikacije – Specifikacije Hikvision kamera su precizne - kamere zaista imaju funkcije koje specifikacije obećavaju. Na primer, IR rastojanje ukazuje na stvarnu vidljivost kamere za određenu udaljenost.

Najnovija infracrvena tehnologija za Hikvision mrežne kamere

Hikvision nudi inovativnu infracrvenu tehnologiju sigurnosnih kamera. Visoke performanse pružaju poboljšane nivoe noćnog nadzora koristeći naprednu tehnologiju osvetljenja koja je idealna za mračna okruženja, kako unutra tako i napolju.

 • Hikvision obezbeđuje do 30% povećanje efikasnosti osvetljenja u poređenju sa tradicionalnom LED tehnologijom, što rezultira jačim svetlom za vidljivost na daljinu.
 • Unapređena tehnologija ujednačenosti osvetljenja omogućava ujednačeno IR osvetljenje koje prevazilazi tradicionalne probleme sa LED sočivima kao što su zamagljene tačke u centru slike i zatamnjene oblasti oko uglova.
 • Duži životni vek - Sa odličnim rasipanjem toplote i ujednačenim IR osvetljenjem Hikvision kamere su dugovečne i efikasne.

Iako je cena glavni faktor koji doprinosi odluci prilikom kupovine, kada kupujete sisteme za video nadzor nije preporučljivo praviti kompromise po pitanju kvaliteta zarad uštede.

Širok asortiman kvalitetnih proizvoda po pristupačnim cenama, koji uključuje sisteme za video nadzor za sve namene, obezbediće vaš spokoj. Možete biti mirni znajući da kada kupite Hikvision, ne samo da dobijate kvalitetan proizvod već i 24 meseca garancije proizvođača i korisničku podršku raspoloživu za sva pitanja i nedoumice. U nastavku možete pogledati našu HikVision kamera i ostalih proizvoda, i izabrati idealan uz najbolje cene.

HikVision logo
Ocena
5.00
Broj recenzija: 2
2
0
0
0
0

Napisi svoj utisak

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.


 1. Boki

  Odlican uredjaj i odlicne cene. Svaka cast!

  Boki

 2. Zoran Petrusevic

  U poslednje vreme samo bezicne ugradjujemo. Hikvision top kvalitet!

  Zoran Petrusevic

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.