AJAX logo

AJAX FireProtect WH bežični detektor dima BELI


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:

AJAX FireProtect WH bežični detektor dima BELI sa test dugmetom i sirenom

Isporuka City Express Šifra proizvoda: 345
Dostupnost:

Na lageru

12.240,00 RSD

Na lageru

- +
Kupi odmah

AJAX FireProtect WH bežični detektor dima bele boje. Prodaje se zasebno i kao takav ne predstavlja funkcionalnu celinu. Postavlja se na plafon na središnjem mestu gde je najveća pokrivenost. Preko aplikacije pridodaje se AJAX bežičnoj alarmnoj centrali, a centrala usled nemilog događaja, oglašava se alarm is samog senzora. Ceo koncept ovog alarmnog sistema je zamišljen tako da vam za ugradnju nisu potrebni kablovi i bušenje rupa, već je sve bežično i vrlo jednostavno za povezivanje. Primarno napajanje čine dve Litijumske CR2 baterije a reyervno napajanje jenda Litijumska CR2032 baterija. Baterije se lako menjaju sa zadnje strane. Životni vek ovih baterija je oko 5 godina. Za razliku od Paradox sistema, AJAX alarmne centrale su jednostavne za instalaciju u hobi varijanti. Bežični detektor curenja vode sa AJAX Hub centralom komunicira na 868 Mhz i ima AES-128 enkripciju kao i veliki domet. Zamensku alkalnu bateriju AAA možete kupiti ovde. U nastavku možete pogledati stranicu proizvođača za proizvod AJAX FireProtect crne ili bele boje.

Model: AJAX FireProtect WH
Konekcija sa centralom: Bežično Wireless
Materijal: Plastika
Domet: 1300 metara na otvorenom
Panik taster: Da
Radna frekfencija: 868 MHz
Primarno napajanje senzora: 2 komada Litijumska CR2
Rezervno napajanje senzora: 1 baterija Litijumska CR2032
Interval zamene baterija: do 5 godina u određenim uslovima upotrebe
Radna temperatura: od 0 do +50 C
Dimenzije: 132 mm × 132 mm × 31 mm
Garancija: 24 meseca
Šifra proizvoda: 345 Kategorija:

Instalatersko uputstvo za AJAX FireProtect detektor dima

Preuzmi

Proizvođač

AJAX

Ajax Sistems je tehnološka kompanija koja stvara rešenja koja stoje na vrhuncu tehnologije i nauke-onda te inovacije stavljamo u naše uređaje. Ajax uređaji rade u najekstremnijim uslovima, uvek spremni da zaštite od tragedije. U Ajax-u veruju da ljudi ne bi trebalo da žive u strahu u današnjem vremenu i svetu. Njihov sistem bezbednosti koji se neprestano razvija daje ljudima mir. Kada ste pod pouzdanom zaštitom Ajax-a, bezbedni ste od lopova, požara ili curenja podataka koji mogu da nanesu stvarnu štetu imovini i ljudima.

AJAX logo
Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“AJAX FireProtect WH bežični detektor dima BELI”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.


Trenutno nema recenzija.

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.