,
Paradox logo

Bežična Paradox MG5050+ centrala sa 32 zone


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:

Bežična Paradox MG5050+ centrala sa 32 zone, 2 particije i maksimalno 16 PGM-ova

Isporuka City Express Šifra proizvoda: 2006
Dostupnost:

Na lageru

CENU mozete videti
samo ako ste prijavljeni

Bežična Paradox MG5050+ centrala sa 32 zone. Prodaje se zasebno i kao takva ne predstavlja funkcionalnu celinu. Da bi centrala bila operativna potrebno je priključiti napajanje tj trafo od 30Va ili jači. Kompatibilni bežični senzori Paradox PMD2P  su idealna kombinacija. Odgovarajuća back up baterija služi za napajanje centrale pri nestanku struje a odgovarajuću olovnu bateriju od 7Ah pogledajte ovde. Stranicu proizvođača za ovaj proizvod možete pogledati ovde.

Model centrale: Paradox MG5050+ wireless
Konekcija sa senzorima: Bežično na 433MHz
Materijal: PCB
Maksimalan broj zona: do 32 bežične zone, 5 žičnih na ploči i jos 5 sa dodatnim ATZ modulom
Back up baterija: 12V 7Ah. Prodaje se bez baterije
Maksimalan broj tastatura: 15 tastatura/šifratora
Maksimalan broj korisnika: 32 korisnika
Daljinska komanda: Do 32 daljinske komande koje se kupuju posebno
Radna temperatura: od -20 do +50 C
Dimenzije: 200mm × 100mm × 10mm
Garancija: 24 meseca

 

Šifra proizvoda: 2006 Kategorije: ,

Uputstvo za instalaciju Paradox MG5050+ centrale

Preuzmi

Proizvođač

Paradox

Paradox alarmi i ostali delovi sigurnosnih sistema za sve vrste objekata, bezični alarmi, zičani alarmi, alarmne centrale i detektori pokreta. Misija Paradoxa je da kupcima pruži personalizovanu uslugu, da proizvodi inovativne i kvalitetne proizvode i da neprestano gradi snažan tim koji se sastoji od naših kupaca, zaposlenih i dobavljača. Ovaj tim vide kao jedan tim posvećen zajedničkom kretanju napred, sa jedinstvenim i zajedničkim ciljem. Na ovoj strani ćete naći cene za Paradox alarmne sisteme.

Paradox alarmni sistemi pretstavljaju sam vrh ponude jer Paradox kao privatnu kompaniju, ne vodi kratkoročna dobit niti ih zanima cena akcija. Paradox ponosno posluje na tradicionalniji način, gorivo je njihova strast ka razvoju inovativnih proizvoda, istovremeno ispunjavajući želje svih kupaca i slušajući njihove povratne informacije. Paradox alarmi i ostali proizvodi se prodaju samo i preko njihovih lojalnih distributera u preko 100 zemalja, od kojih je većina ekskluzivni distributer za Paradox alarmne sisteme. Ovaj pristup osigurava da im pripadne njihova pažnja. Paradox ne vodi prodaja, već podrška njihovim distributerima i trgovcima najboljom uslugom i proizvodima u sferi alarma, detekotora pokreta, centrala i šifratora.  Paradox ponosno ističe da su 90% distributera i većina njihovih dobavljača koji su započeli sardnju  1980-ih i danas njihovi verni kupci.

Paradox kompanija svake godine ulaže velika sredstva u odeljenja za istraživanje i razvoj fokusirajući se uvek na budućnost. Cilj je stalno usavršavanje svojih proizvoda i prilagođavnje promenljivim tehnologijama i novim životnim standardima. Stalno rastući tim za istraživanje i razvoj u kompaniji Paradox Innovation neprestano je izazov da stvori inovativne proizvode u sferi alarmni sistema, jednostavne za upotrebu i istaknute-tehnološki i estetski.

U nastavku možete pogledati našu ponudu paradox alarma, alarmnih sitema i ostalih komponenata. Veliki izbor proizvoda na lageru u maloprodaji i veleprodaji je to što nas izdvaja od konkurencije. Najbolje cene su kod nas!
Paradox logo
Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“Bežična Paradox MG5050+ centrala sa 32 zone”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.


Trenutno nema recenzija.

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.