,
Paradox logo

Metalna kutija za Paradox centralu veća


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:

Metalna plastificirana kutija za Paradox centrale SP4000 i MG5000 serije. Veća

Isporuka City Express Šifra proizvoda: 2031
Dostupnost:

Na lageru

CENU mozete videti
samo ako ste prijavljeni

Paradox Metalna kutija za ugradnju glavne ploče alarmnog sistema, trafoa i back up baterije. Raspored rupa u kutiji u potpunosti odgovara za Paradox SP4000 matičnu ploču centrale kao i za Paradox MG5000 matičnu ploču. Za napajanje bilo koje centrale potreban Vam je i trafo snage 30VA koji ugrađenu centralu i bateriju napaja strujom. Najpoznatija baterija koja takođe ima svoje mesto u ovoj kutiji je Ultracell UL 7-12 i ona je standardni deo svakog alarmnog sistema i služi da Vaš prostor i bude zaštićen i kada nema struje.

Model: Paradox Metalna kutija veća
Materijal: Metalna plastificirana belom bojom
Kompatibilna sa centralama: Sve centrale MG i SP serije
Dimenzije: 280mm × 280mm × 80mm
Radna temperatura: od -20 do +50 C
Garancija: 24 meseca

 

Šifra proizvoda: 2031 Kategorije: ,

Proizvođač

Paradox

Paradox alarmi i ostali delovi sigurnosnih sistema za sve vrste objekata, bezični alarmi, zičani alarmi, alarmne centrale i detektori pokreta. Misija Paradoxa je da kupcima pruži personalizovanu uslugu, da proizvodi inovativne i kvalitetne proizvode i da neprestano gradi snažan tim koji se sastoji od naših kupaca, zaposlenih i dobavljača. Ovaj tim vide kao jedan tim posvećen zajedničkom kretanju napred, sa jedinstvenim i zajedničkim ciljem. Na ovoj strani ćete naći cene za Paradox alarmne sisteme.

Paradox alarmni sistemi pretstavljaju sam vrh ponude jer Paradox kao privatnu kompaniju, ne vodi kratkoročna dobit niti ih zanima cena akcija. Paradox ponosno posluje na tradicionalniji način, gorivo je njihova strast ka razvoju inovativnih proizvoda, istovremeno ispunjavajući želje svih kupaca i slušajući njihove povratne informacije. Paradox alarmi i ostali proizvodi se prodaju samo i preko njihovih lojalnih distributera u preko 100 zemalja, od kojih je većina ekskluzivni distributer za Paradox alarmne sisteme. Ovaj pristup osigurava da im pripadne njihova pažnja. Paradox ne vodi prodaja, već podrška njihovim distributerima i trgovcima najboljom uslugom i proizvodima u sferi alarma, detekotora pokreta, centrala i šifratora.  Paradox ponosno ističe da su 90% distributera i većina njihovih dobavljača koji su započeli sardnju  1980-ih i danas njihovi verni kupci.

Paradox kompanija svake godine ulaže velika sredstva u odeljenja za istraživanje i razvoj fokusirajući se uvek na budućnost. Cilj je stalno usavršavanje svojih proizvoda i prilagođavnje promenljivim tehnologijama i novim životnim standardima. Stalno rastući tim za istraživanje i razvoj u kompaniji Paradox Innovation neprestano je izazov da stvori inovativne proizvode u sferi alarmni sistema, jednostavne za upotrebu i istaknute-tehnološki i estetski.

U nastavku možete pogledati našu ponudu paradox alarma, alarmnih sitema i ostalih komponenata. Veliki izbor proizvoda na lageru u maloprodaji i veleprodaji je to što nas izdvaja od konkurencije. Najbolje cene su kod nas!
Paradox logo
Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“Metalna kutija za Paradox centralu veća”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.


Trenutno nema recenzija.

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.