AJAX logo

AJAX Hub WH bežična alarmna centrala BELA


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:

AJAX Hub WH bežična alarmna centrala bela. Konekcija preko LAN i SIM kartice

Isporuka City Express Šifra proizvoda: 331
Dostupnost:

Na lageru

28.080,00 RSD

Na lageru

- +
Kupi odmah

AJAX Hub WH bežični alarmni panel/centrala. Prodaje se zasebno i kao takva ne predstavlja funkcionalnu celinu, već u zavisnosti od Vaših potreba, odabirate sami koji javljač događaja će činiti sistem. U ponudi su veliki spektar javljača pokreta, javljača požara, proboja stakla, detektora vlage i drugih senzora. Za pregled slika sa senzora koji imaju i kamere, potrebno je instaliradi AJAX Hub2. Ceo koncept ove centrale je zamišljen tako da vam za ugradnju senzora nisu potrebni kablovi i bušenje rupa, već je sve bežično i vrlo jednostavno za povezivanje. Centralu je potrebno povezati sa AC mrežom kao i sa LAN kablom kako bi se mogla povezati i slati podatke na aplikaciju. Aplikacija se može instalirati na mobilni telefon sa Google play stora ili na desktop računar sa ovog linka. Napajanje je integrisano unutar centrale. Za razliku od Paradox sistema, AJAX alarmne centrale su jednostavne za instalaciju u hobi varijanti. Ova centrala može da komuicira putem  TCP/IP, ili GPRS protokala. Kompatibilna je sa SIM karticom bilo kog mobilnog operatera u Srbiji. Odgovarajuća Litijumska back up baterija je ugrađena u samu centralu i u slučaju nestanka struje izdržava i do 14 sati u Standby režimu. U nastavku možete pogledati stranicu proizvođača za proizvod AJAX Hub crne ili bele boje. AJAX Hub bežična alarmna centrala komunicira dvosmerno preko 868 MHz i ima AES-128 enkripciju kao i domet do 2000 metara na otvorenom. Montirati isključivo unutra, nije za montažu spolja.

Model centrale: AJAX Hub WH
Konekcija sa senzorima: Bežično Wireless
Materijal: Plastika
Radna frekfencija: 868 MHz
Maksimalan broj uređaja: 100 bežičnih senzora
Back up baterija: Litijumska baterija fabrička
Maksimalan domet na otvorenom: 2000 metara
Maksimalan broj korisnika: 50 korisnika
LAN slot: 1 mrežni slot
SIM slot: 1 SIM slot za jednu karticu
Radna temperatura: od 0 do +50 C
Dimenzije: 162.7 mm × 162.7 mm × 35.9 mm
Garancija: 24 meseca
Šifra proizvoda: 331 Kategorija:

Korisničko uputstvo za AJAX HUB bežičnu centralu

Preuzmi

Instalatersko uputstvo za AJAX HUB bežičnu centralu

Preuzmi

Proizvođač

AJAX

Ajax Sistems je tehnološka kompanija koja stvara rešenja koja stoje na vrhuncu tehnologije i nauke-onda te inovacije stavljamo u naše uređaje. Ajax uređaji rade u najekstremnijim uslovima, uvek spremni da zaštite od tragedije. U Ajax-u veruju da ljudi ne bi trebalo da žive u strahu u današnjem vremenu i svetu. Njihov sistem bezbednosti koji se neprestano razvija daje ljudima mir. Kada ste pod pouzdanom zaštitom Ajax-a, bezbedni ste od lopova, požara ili curenja podataka koji mogu da nanesu stvarnu štetu imovini i ljudima.

AJAX logo
Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“AJAX Hub WH bežična alarmna centrala BELA”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.


Trenutno nema recenzija.

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.