,
A+ plastic logo

Kanalice samolepljive 15 x 10 mm

PVC samolepljive kanalice sa rupama 15 x 10 mm

Isporuka City Express
Dostupnost:

Na lageru

67,20 RSD

Na lageru

KANALICE SE PRODAJU NA KOMAD. PRIKAZANA CENA JE PO KOMADU. PVC samolepljiva kanalica 15 x 10 mm duzine 2m izuzetnog kvaliteta. Jednostavna i laka za montazu. Pored samolepljive trake poseduje i rupe na svakih 50 cm kroz koje mozete srafom dodatno uvrstiti kanalicu za zid. Poznati Turski proizvodjac A+ plastic garntuje svojim mnogobrojnim sertifikatima i dugogodisnjim prisustvom na trzistu, izuzetan kvalitet. Kanalice su elasticne i UV otporne i ne pucaju pri uvijanju i pritisku do 1 dzula.

Model: A+ 15 x 10 samolepljiva
Materijal: PVC UL94, V0 M1
Debljina zida: 0.75 mm
Spoljne dimenzije: 15 x 10 mm
Rupe za ucvrscivanje srafom: Da
Samolepljiva traka: Da
Boja: Cisto bela
Radna temperatura: od -25 do 65 stepeni
Otpornost na vatru: Nezapaljiva do 960 stepeni
Jedinica mere: Prodaju se na komad od 2m
Transportno pakovanje: 170 komada – 340 metara

 

TSE sertifikat A+ plastic proizvođača PVC kanalica

Preuzmi

ISO 9001:2015 sertifikat A+ plastic proizvođača PVC kanalica

Preuzmi

RoHS sertifikat A+ plastic proizvođača PVC kanalica

Preuzmi

CE sertifikat A+ plastic proizvođača PVC kanalica

Preuzmi

Proizvođač

A+ plastic

A Plus Plastic and Electric isporučuje proizvodnju plastičnih cevi, plastičnih kanalica i plastičnih specijalnih profila i isporučuje ove proizvode i druge električne materijale na domaćem i inostranom tržištu, u skladu sa zahtevima kupaca. Snabdevanje sirovinama, materijalima, poluproizvodima i proizvodima. Koncept proizvodnje zasnovan je na: Proizvodnji, Kvalitativnoj i kvantitativnoj kontroli, Prodaji i marketingu, Distribuciji, Sakupljanju, Računovodstvu i finansijama, Sigurnost na radu i zdravlje radnika, Životna sredina i upravljanje otpadom, Logističke usluge (hrana, usluge, društvena aktivnost itd.). Gore navedeni procesi i operacije u okviru su ISO 9001: 2015 KMS. Postavljamo sebi sledeća pitanja i vodimo se njima: Ko, šta, kako, zašto, gde, kada i kome?, Utvrđivanje rizika koji su uključeni u procese i preduzimanje mera, Mogućnosti da zaposleni razvijaju posao. Misija A+ plastic brenda je da se ​​Turska uvede u postrojenje, zaposlenost i raznolikost proizvoda koji mogu biti zastupljeni u svetskoj električnoj industriji. Proizvodi i brendovi na svetskom tržištu su među prvima koji su preferirani. Koristeći sve svoje resurse na najefikasniji način, to je da poveća profitabilnost svojih zainteresovanih strana, a posebno svojih kupaca i da obezbedi njihovu sklonost.

A+ plastic logo
Ocena Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“Kanalice samolepljive 15 x 10 mm”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.

Trenutno nema recenzija.