,
BPC Borik Plus CCTV logo

Video Balun HD bez kabla na šraf

Video Balun HD bez kabla 202 A na sraf

Isporuka City Express
Dostupnost:

Na lageru

358,80 RSD

Na lageru

- +

PRIKAZANA CENA JE ZA PAR. Generalno govoreci, video baluni sluze za prenos slike, zvuka i napajanja od kamere do DVR-a preko UTP kabla najcesce. Neki Video baluni prenose samo sliku, neki i sliku i napajanje a neki i sliku i napajanje i zvuk. U zavisnosti od konstrukcionog resenja samog baluna, neki se povezuju preko RJ45 konektora, neki na sraf a neki na zabice. Ovaj model Video Baluna je bez kabla i sluzi za prenos slike preko dve zice tj jedne parice mreznog ili nekog drugog kabla bilo koje kategorije, oklopljenog ili ne.Jedan balun se povezuje sa BNC konektorom kamere i jednom paricom a drugi balun sa druge strane iste parice a zatim na BNC od DVR-a. Prilikom montaze potrebno je koristiti zavrtac jer se zice ucvrscuju pomocu srafa. Kompatibilan sa svim kamerama i HD sistemima i do 5 MP. Ako Vam je potrbean model sa kablom pogledajte ostale modele ovde.

Model: 202 A
Prenos: Slike
Materijal: Metal-plastika
Jedinica mere: Par
Pakovanje: 1 Par
Zastita od kratkog spoja: Da
Filter za sum i smetnje: Da
Radna temperatura:  od 0 do 50 stepeni
Prenos slike: do 600 M za crno bele i do 400 M za kolor kamere

 

Proizvođač

BPC

BPC (Borik PLUS CCTV) - Borik PLUS doo je direktan uvoznik delova sistema CCTV opreme razlicitih proizvodjaca najboljeg kvaliteta. Odabrani proizvodi BNC konektora, DC konektora, DC napajanja, kamera, spoljnih i unutrasnjih sirena, trafoa, koaksijalnih kablova, UTP kablova, alata, RJ konektora, modula, patch kablova,  strujnih konektora i ostalog najboljeg kvaliteta brendirani su pod imenom BPC odnosno Borik PLUS CCTV.

BPC Borik Plus CCTV logo
Ocena Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“Video Balun HD bez kabla na šraf”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.

Trenutno nema recenzija.