Dahua

DAHUA XVR1B04 4 kanalni DVR


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:
( 1 recenzija korisnika )

DAHUA XVR1B04 Pentabrid FHD 4 kanalni DVR

Isporuka City Express Šifra proizvoda: 70
Dostupnost:

Na lageru

8.389,20 RSD

Na lageru

- +
Kupi odmah

Dahua XVR1B04 je napredni XVR odlicnog kvaliteta, zavrsne obrade i pouzdane stabilnosti. Poseduje besplatan i pouzdan online serverski pristup, jedinstven za ssvaki DVR posebno. Ovaj model podrzava 4 kanala FHD kamera svih formata: CVI/AHD/TVI/CVBS i 1 IP kamere. Poseduje jedan ulazni kanal za zvuk (ako mikrofon instalirate naknadno-van kamere). Ovaj DVR može podržati do 4 audio zapisa ako kamere imaju integrisan mikrofon. U tom slučaju zvuk se prenosi preko koaksijalnog kabla. Dahua i Hikvisiona su dva vodeća proizvođača kamera za video nadzor kod nas i u Evropi, i spadaju u sam vrh po kvalitetu. Prednost ovog modela DVR-a je što se lako može kombinovati sa svim kamera bilo kog formata prisutnim na našem tržištu. Odličan meni je sadržan u samom DVR-u a pomeranje kroz meni i download zapisa se vrši mišem. Ako Vam je miš kratak ili sistem takav da morate nastaviti miš-a, preporuka je USB ekstender koji možete pogledati ovde.

Model DVR-a: XVR1B04-I
Tip i podrzani format videa: XVR, H.264+, H.264, H.265, H.265+
Materijal: Metalno kuciste, crno
Maksimalna rezolucija: 1920×1080, 1280×1024, 1280×720
Podrzani broj kamera: Max 4 FHD kamere i 1 IP kamera
Mogucnost rada sa kamerama: HDCVI/AHD/TVI/CVBS/IP
Ukupan frame rate: 1~10fps, 1080n, 15fps
Audio ulaz: 1 x RCA
Napon i potrosnja: 12V-10W bez HDD-a
Izlazni signali: HDMI, VGA, RS485 i 1 x RCA
Podrzani HDD: 1 SATA HDD do 6T velicine
Dodatne opcije: Alarm, Time
Dimenzije i tezina: 197 mm × 192 mm × 41 mm, 0.9 Kg bez HDD-a
Garancija: 24 meseca

 

Šifra proizvoda: 70 Kategorija:

Tehnički list Dahua XVR1B04 DVR-a za video nadzor

Preuzmi

Proizvođač

Dahua

Dahua kamere i nosaci kamera, DVR snimači, NVR snimači,  CCTV oprema

Dahua Technology Co, je vodeća svetska kompanija bazirana na CCTV opremi i pametnoj IT tehnologiji kao i u pružanju usluga video nadzora snimanja sadržaja. Na osnovu tehnoloških inovacija, Dahua tehnology može ponuditi end-to-end ( rešenja za krajnjeg korisnika ) sigurnosna rešenja, projekte i sisteme video nadzora za velike i male korporacije kao i za krajnje korisnike bilo privatne ili poslovne. Sa više od 16.000 zaposlenih i preko 50% zaposlenih u razvojno istrazivačkom centru, Dahua rešenja, proizvodi i usluge primenjuju se u preko 180 zemalja celog sveta i regiona.

Od lansiranja prvog industrijski razvijenog 8-kanalnog ugrađenog DVR-a 2002. godine, preko dahua kamera, Dahua Technology se posvetila tehnološkim inovacijama i stalno povećavala ulaganja u istraživanje i razvoj, stavljajući oko 10% svog godišnjeg prihoda od prodaje upravo u istraživanje i razvoj. Kompanija nastavlja da istražuje nove mogućnosti koje se zasnivaju na video IT tehnologijama i već je uspostavila posao u mašinskoj industriji, sistemima za video konferencije, profesionalnim bespilotnim letelicama, elektronskim registarskim tablicama, RFID i robotici itd. Dahua Technology je osnovala više od 200 pokrajinskih kancelarija u Kini, kao i 54 prekomorske kancelarije i predstavništva koja pokrivaju Azijsko-Pacifičku regiju, Severnu Ameriku, Evropu, Afriku i druge regije kako bi korisnicima pružili brže i visokokvalitetne usluge.

Proizvodi se široko primenjuju na ključnim visokorazvijenim tržištima u sferama kao što su javna bezbednost, saobraćaj, bankarstvo i finansije, maloprodaja itd. Brojni veliki projekti su instalirani sa Dahua rešenjima i proizvodima. Samo neki od njih su: China International Import Ekpo, Rio Olimpijada, G20 Hangzhou Summit , 28. i 29. ASEAN Summit, u Recife Subvai u Brazilu, kao i mnogi drugi.

Dahua
Dahua
Ocena
5.00
Broj recenzija: 1
1
0
0
0
0

Napisi svoj utisak

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.


  1. Petko

    Najbolji DVR u ponudi, u ovom cenovnom rangu!

    Petko

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.