Dahua

DAHUA XVR1B16 16 kanalni DVR


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:

DAHUA XVR1B16 Pentabrid FHD 16 kanalni DVR

Isporuka City Express Šifra proizvoda: 72
Dostupnost:

Na lageru

17.829,60 RSD

Na lageru

- +
Kupi odmah

Dahua XVR1B16 je napredni XVR odlicnog kvaliteta, zavrsne obrade i pouzdane stabilnosti. Poseduje besplatan i pouzdan online serverski pristup, jedinstven za ssvaki DVR posebno. Ovaj model podrzava 16 kanala FHD kamera svih formata: CVI/AHD/TVI/CVBS i 2 IP kamere. Poseduje jedan ulazni kanal za zvuk (ako mikrofon instalirate naknadno-van kamere). Ovaj DVR može podržati do 16 audio zapisa ako kamere imaju integrisan mikrofon. U tom slučaju zvuk se prenosi preko koaksijalnog kabla. Dahua i Hikvisiona su dva vodeca proizvodjaca kamera za video nadzor kod nas i u Evropi, i spadaju u sam vrh po kvalitetu. Prednost ovog modela DVR-a je sto se lako moze kombinovati sa svim kamera bilo kog formata prisutnim na nasem trzistu. Odlican meni je sadrzan u samom DVR-u a pomeranje kroz meni i download zapisa se vrsi misem. Ako Vam je mis kratak ili sistem takav da morate nastaviti mis-a, preporuka je USB ekstender koji mozete pogledati ovde.

Model DVR-a: XVR1B16
Tip i podrzani format videa: XVR, H.264+, H.264, H.265, H.265+
Materijal: Metalno kuciste, crno
Maksimalna rezolucija: 1920×1080, 1280×1024, 1280×720
Podrzani broj kamera: Max 16 FHD kamere i 2 IP kamera
Mogucnost rada sa kamerama: HDCVI/AHD/TVI/CVBS/IP
Ukupan frame rate: 1~10fps, 1080n, 15fps
Audio ulaz: 1 x RCA
Napon i potrosnja: 12V-10W bez HDD-a
Izlazni signali: HDMI, VGA, RS485 i 1 x RCA
Podrzani HDD: 1 SATA HDD do 6T veličine
Dodatne opcije: Alarm, Time
Dimenzije i tezina: 260 mm × 236 mm × 48 mm, 0.9 Kg bez HDD-a
Garancija: 24 meseca

 

Šifra proizvoda: 72 Kategorija:

Tehnički list Dahua XVR1B16 DVR-a za video nadzor

Preuzmi

Proizvođač

Dahua

Dahua kamere i nosaci kamera, DVR snimači, NVR snimači,  CCTV oprema

Dahua Technology Co, je vodeća svetska kompanija bazirana na CCTV opremi i pametnoj IT tehnologiji kao i u pružanju usluga video nadzora snimanja sadržaja. Na osnovu tehnoloških inovacija, Dahua tehnology može ponuditi end-to-end ( rešenja za krajnjeg korisnika ) sigurnosna rešenja, projekte i sisteme video nadzora za velike i male korporacije kao i za krajnje korisnike bilo privatne ili poslovne. Sa više od 16.000 zaposlenih i preko 50% zaposlenih u razvojno istrazivačkom centru, Dahua rešenja, proizvodi i usluge primenjuju se u preko 180 zemalja celog sveta i regiona.

Od lansiranja prvog industrijski razvijenog 8-kanalnog ugrađenog DVR-a 2002. godine, preko dahua kamera, Dahua Technology se posvetila tehnološkim inovacijama i stalno povećavala ulaganja u istraživanje i razvoj, stavljajući oko 10% svog godišnjeg prihoda od prodaje upravo u istraživanje i razvoj. Kompanija nastavlja da istražuje nove mogućnosti koje se zasnivaju na video IT tehnologijama i već je uspostavila posao u mašinskoj industriji, sistemima za video konferencije, profesionalnim bespilotnim letelicama, elektronskim registarskim tablicama, RFID i robotici itd. Dahua Technology je osnovala više od 200 pokrajinskih kancelarija u Kini, kao i 54 prekomorske kancelarije i predstavništva koja pokrivaju Azijsko-Pacifičku regiju, Severnu Ameriku, Evropu, Afriku i druge regije kako bi korisnicima pružili brže i visokokvalitetne usluge.

Proizvodi se široko primenjuju na ključnim visokorazvijenim tržištima u sferama kao što su javna bezbednost, saobraćaj, bankarstvo i finansije, maloprodaja itd. Brojni veliki projekti su instalirani sa Dahua rešenjima i proizvodima. Samo neki od njih su: China International Import Ekpo, Rio Olimpijada, G20 Hangzhou Summit , 28. i 29. ASEAN Summit, u Recife Subvai u Brazilu, kao i mnogi drugi.

Dahua
Dahua
Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“DAHUA XVR1B16 16 kanalni DVR”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.


Trenutno nema recenzija.

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.