-20%
,
Paradox logo

Paradox komplet alarmnog sistema 2

Paradox komplet alarmnog sistema 2 sa kutijom, baterijom senzorima i centralom

Isporuka City Express
Dostupnost:

Na lageru

19.476,00 RSD 24.345,60 RSD

Na lageru

- +

Paradox komplet alarmnog sistema-žičani. Komplet br. 2 sadrži sve što vam je neophodno za jedan kompletan profesionalni, sigurnosni alarmni sistem za Vaš dom ili lokal. U kompletu dobijate 2 žičana Paradox senzora 476 PRO, 1 Paradox žičanu centralu SP4000 koji podržava 4 zasebne zone i 1 žičanu paradox tastaturu K10V sa LED osvetljenjem. Takođe u kompletu dobijate i napajanje za centralu odnosno trafo od 30VA, plastificiranu metalnu Paradox kutiju, žičanu SA105 unutrašnju sirenu i jednu bateriju od 12V 7Ah proizvođača Ultracell. Sve elemente sistema povezujete sa šestožilnim alarmnim kablom ukupne dužine 100 metara koji takođe dobijate u kompletu. Za montažu i instalaciju ovog sistema potrebne su Vam sečice i šrafcigeri, a za puštanje u rad napredno znanje programiranja centrale. Ovu Paradox centralu možete proširivati raznim modulima i tako napraviti ozbiljan sigurnosni sistem.

Model centrale: Paradox SP4000-kom 1
Model senzora: Paradox 476 (pro)-kom 2
Model tastature: Paradox K10V-kom 1
Sirena: Unutrašnja sirena SA105-kom 1
Broj zona centrale: 4 zasebne i do 32 ukupno
Kutija za centralu i bateriju: Paradox-kom 1
Alarmni kabl: Licnasti kabl 6*0.22mm CCA-100 metara
Back up baterija: Ultracell 12V 7Ah za centralu-kom 1
Napajanje: Trafo 30VA-1 kom
Domet senzora: Maksimalno 11 m
Garancija: 24 meseca

 

Proizvođač

Paradox

Misija Paradoxa je da našim kupcima pruži personalizovanu uslugu, da proizvodi inovativne i kvalitetne proizvode i da neprestano gradi snažan tim koji se sastoji od naših kupaca, zaposlenih i dobavljača. Ovaj tim vidimo kao jedan tim posvećen zajedničkom kretanju napred, sa jednim jedinstvenim i zajedničkim ciljem.

Kao privatna kompanija, ne vodi nas kratkoročna dobit niti nas zanima cena akcija. Ponosni smo što poslujemo na tradicionalniji način; naše gorivo je naša strast ka razvoju inovativnih proizvoda, istovremeno ispunjavajući želje naših kupaca i slušajući njihove povratne informacije. Naši proizvodi se prodaju samo i preko naših lojalnih distributera u preko 100 zemalja, od kojih je većina ekskluzivni distributer Paradox-a. Ovaj pristup osigurava da im pripadne naša pažnja. Ne vodi nas prodaja, već podrška našim distributerima i trgovcima najboljom uslugom i proizvodima. Ponosni smo što možemo da kažemo da su 90% distributera i većina naših dobavljača koji su započeli s nama 1980-ih i danas naši verni kupci.

Svake godine ulažemo velika sredstva u naše odeljenje za istraživanje i razvoj. Uvek smo fokusirani na budućnost. Cilj nam je stalno usavršavati svoje proizvode i prilagođavati se promenljivim tehnologijama i novim životnim standardima. Stalno rastući tim za istraživanje i razvoj u kompaniji Paradox Innovation neprestano je izazov da stvori inovativne proizvode, jednostavne za upotrebu i istaknute-tehnološki i estetski.

Paradox logo
Ocena Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“Paradox komplet alarmnog sistema 2”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.

Trenutno nema recenzija.