-25%
, ,
Paradox logo

Paradox komplet alarmnog sistema 2


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:

Paradox komplet alarmnog sistema 2 sa kutijom, baterijom senzorima i centralom

Isporuka City Express
Dostupnost:

Na lageru

CENU mozete videti
samo ako ste prijavljeni

Paradox komplet alarmnog sistema-žičani. Komplet br. 2 sadrži sve što vam je neophodno za jedan kompletan profesionalni, sigurnosni alarmni sistem za Vaš dom ili lokal. U kompletu dobijate 2 žičana Paradox senzora 476 PRO, 1 Paradox žičanu centralu SP4000 koji podržava 4 zasebne zone i 1 žičanu paradox tastaturu K10V sa LED osvetljenjem. Takođe u kompletu dobijate i napajanje za centralu odnosno trafo od 30VA, plastificiranu metalnu Paradox kutiju, žičanu SA105 unutrašnju sirenu i jednu bateriju od 12V 7Ah proizvođača Ultracell. Sve elemente sistema povezujete sa šestožilnim alarmnim kablom ukupne dužine 100 metara koji takođe dobijate u kompletu. Za montažu i instalaciju ovog sistema potrebne su Vam sečice i šrafcigeri, a za puštanje u rad napredno znanje programiranja centrale. Ovu Paradox centralu možete proširivati raznim modulima i tako napraviti ozbiljan sigurnosni sistem.

Model centrale: Paradox SP4000-kom 1
Model senzora: Paradox 476 (pro)-kom 2
Model tastature: Paradox K10V-kom 1
Sirena: Unutrašnja sirena SA105-kom 1
Broj zona centrale: 4 zasebne i do 32 ukupno
Kutija za centralu i bateriju: Paradox veća kutija-kom 1
Alarmni kabl: Licnasti kabl 6*0.22mm CCA-100 metara
Back up baterija: Ultracell 12V 7Ah za centralu-kom 1
Napajanje: Trafo 30VA-1 kom
Domet senzora: Maksimalno 11 m
Garancija: 24 meseca

 

Proizvođač

Paradox

Paradox alarmi i ostali delovi sigurnosnih sistema za sve vrste objekata, bezični alarmi, zičani alarmi, alarmne centrale i detektori pokreta. Misija Paradoxa je da kupcima pruži personalizovanu uslugu, da proizvodi inovativne i kvalitetne proizvode i da neprestano gradi snažan tim koji se sastoji od naših kupaca, zaposlenih i dobavljača. Ovaj tim vide kao jedan tim posvećen zajedničkom kretanju napred, sa jedinstvenim i zajedničkim ciljem. Na ovoj strani ćete naći cene za Paradox alarmne sisteme.

Paradox alarmni sistemi pretstavljaju sam vrh ponude jer Paradox kao privatnu kompaniju, ne vodi kratkoročna dobit niti ih zanima cena akcija. Paradox ponosno posluje na tradicionalniji način, gorivo je njihova strast ka razvoju inovativnih proizvoda, istovremeno ispunjavajući želje svih kupaca i slušajući njihove povratne informacije. Paradox alarmi i ostali proizvodi se prodaju samo i preko njihovih lojalnih distributera u preko 100 zemalja, od kojih je većina ekskluzivni distributer za Paradox alarmne sisteme. Ovaj pristup osigurava da im pripadne njihova pažnja. Paradox ne vodi prodaja, već podrška njihovim distributerima i trgovcima najboljom uslugom i proizvodima u sferi alarma, detekotora pokreta, centrala i šifratora.  Paradox ponosno ističe da su 90% distributera i većina njihovih dobavljača koji su započeli sardnju  1980-ih i danas njihovi verni kupci.

Paradox kompanija svake godine ulaže velika sredstva u odeljenja za istraživanje i razvoj fokusirajući se uvek na budućnost. Cilj je stalno usavršavanje svojih proizvoda i prilagođavnje promenljivim tehnologijama i novim životnim standardima. Stalno rastući tim za istraživanje i razvoj u kompaniji Paradox Innovation neprestano je izazov da stvori inovativne proizvode u sferi alarmni sistema, jednostavne za upotrebu i istaknute-tehnološki i estetski.

U nastavku možete pogledati našu ponudu paradox alarma, alarmnih sitema i ostalih komponenata. Veliki izbor proizvoda na lageru u maloprodaji i veleprodaji je to što nas izdvaja od konkurencije. Najbolje cene su kod nas!
Paradox logo
Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“Paradox komplet alarmnog sistema 2”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.


Trenutno nema recenzija.

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.