,
BPC Borik Plus CCTV logo

UPS napajanje 12V 5A za CCTV i kontrolu pristupa

UPS napajanje za video nadzor, i kontrole pristupa 12V 5A u kutiji sa ključem

Isporuka City Express
Dostupnost:

Na lageru

5.878,80 RSD

Na lageru

- +

UPS napajanje 12V 5A za CCTV i kontrolu pristupa sa rezervnim napajanjem odnosno baterijom. Baterija nije uključena u cenu. Ono što razlikuje ovo napajanje od Meanwell SCP serije je ustvari i najbitnija odlika ovog napajanja. O tome smo pisali već u blog delu (pogledajte tekst ovde) a odnosi se na napon kojim se puni back up baterija. NU-K90B ima POTPUNO odvojeno punjenje baterije i korekcijom napona na izlazu ne menja se napon punjenja baterije što je ustvari najbitnije. Druga prednost ovog napajanja je i ta što za razliku od Meanwell SCP serije, ne dozvoljava pražnjenje baterije ispod 9.2V što omogućava da se baterija normalno napuni kada struja ponovo dođe (podsećamo da se baterija sa naponom ispod 7V neće puniti jer je punjač ne vidi zbog preniskog napona). Ovo napajanje poseduje i Start dugme sa kojim je moguće startovati napajanje i kada struje nema. Ako na primer struje nema jako dugo, možemo doneti drugu, punu bateriju i startovati sistem bez prisustva AC mreže.

Model: NU-K90B UPS napajanje 12V 5A
Materijal: Metal-plastificirano kućište
Jedinica mere: Komad
Pakovanje: 1 komad
Štelovanje napona: DA-trimer
Štelovanje vremena za otvaranje brave: DA-trimer
Ulazni AC napon: 100-260 V
Izlazni DC napon: 11.5-13.5 V
Max opterećenje: 5A-60W Max.
Broj izlaza: 1 grana snage 5A
Predvidjena baterija: 12V od 7 do 9Ah-nije uključena u cenu
 Hlađenje: Prirodno
Dimenzije:
Garancija: 12 meseci

 

Tehničko-korisničko uputstvo za povezivanje NU-K90B UPS napajanja

Preuzmi

Proizvođač

BPC

BPC (Borik PLUS CCTV) - Borik PLUS doo je direktan uvoznik delova sistema CCTV opreme razlicitih proizvodjaca najboljeg kvaliteta. Odabrani proizvodi BNC konektora, DC konektora, DC napajanja, kamera, spoljnih i unutrasnjih sirena, trafoa, koaksijalnih kablova, UTP kablova, alata, RJ konektora, modula, patch kablova,  strujnih konektora i ostalog najboljeg kvaliteta brendirani su pod imenom BPC odnosno Borik PLUS CCTV.

BPC Borik Plus CCTV logo
Ocena Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“UPS napajanje 12V 5A za CCTV i kontrolu pristupa”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.

Trenutno nema recenzija.