Mercusys logo

Mercusys MESH Halo H50G WiFi Range Extender 3 pack


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:

Mercusys MESH Halo H50G WiFi Range Extender, pojačivač WiFi signala 3 pack

Isporuka City Express Šifra proizvoda: 9030
Dostupnost:

Na lageru

13.702,80 RSD

Na lageru

- +
Kupi odmah

3-pack Mercusys MESH Halo H50G WiFi Range Extender, pojačivac ili repeater kao ga još zovu je kompaktni access point malih dimenzija, idelalan za pojačavanje jačine i dometa lokalne mreže u kući ili kancelariji. Ovaj model poseduje i LAN port pa je moguće povezati ga sa DVR uređajem. Zahteva minimalnu instalaciju. Poseduje WPS dugme i statusno svetlo. Prodaje se kao celina i sadrži napajanje u sebi. Ponudu patch kablova CAT5E i CAT6, za povezivanje switcha sa vašim ruterom ili DVR uređajem pogledajte ovde. Stranicu proizvođača kao i link za povezivanje ovog proizvoda možete pogledati ovde. Način rada: Range Ekstender pojačava bežični signal na teško dostupnim mestima. Moguce je povezati dve, tri ili vise jedinica u jedan sistem. Minijaturna veličina i zidni dizajn olakšavaju fleksibilno postavljanje i kretanje LED signalizacija vam pomaže da pronađete pravu lokaciju i siguran Wi-Fi signal.

Model: Halo H50G-AC1900 Whole Home Mesh Wi-Fi System 3 pack
Materijal: Plastika
Napon za napajanje uređaja: AC 220V
Maksimalna potrošnja: N/A
WiFi brzina: do 1.3 Gbps
WiFi frekfencija: Dual band
Radna temperatura: 0~40°C
Jedinica mere: Komplet
Pakovanje: 3 ekstendera sa napajanjima
Dimenzije jednog ekstendera: 88 mm × 88 mm × 88 mm
Garancija: 24 meseca

 

Šifra proizvoda: 9030 Kategorija:

Kompletno korisničko uputstvo za Mercusys MESH Halo H50G

Preuzmi

Proizvođač

Mercusys

Mercusys nastoji da ponudi odličan pristup Internetu što većem broju ljudi-to je glavna misija.U Mercusys-u veriju da bi u sve više povezanom svetu svi trebali imati pristup ogromnom bogatstvu informacija i zabave koje su danas dostupne. Mercusys se zalaže za to da bude vaš partner od poverenja i da vam proširi vidike, uključujući beskrajni potencijal za vredne ljudske veze koje Internet pruža.

Mercusys se specijalizovao za pružanje osnovnih uređaja koji čine okosnicu vašeg povezanog života. Širok i neprekidno rastući niz Wi-Fi rutera, Wi-Fi adaptera, repetitora, pristupnih tačaka i SOHO prekidača pomažu vam da izvučete maksimum iz internet veze i pretvorite dom ili malu kancelariju u uspešan epicentar povezivanja.

Naša filozofija naglašava centralnu ulogu istraživanja i razvoja u stvaranju proizvoda koji imaju moć da poboljšaju svakodnevni život. Mercusys je dom velikom timu posvećenih inženjera za istraživanje i razvoj sa dugogodišnjim iskustvom. Sarađujemo sa vodećim tehničkim profesionalcima iz celog sveta i razvijamo inovativne proizvode kroz naša partnerstva sa renomiranim proizvođačima čipseta, uključujući MediaTek i Kualcomm.

Mercusys se snažno zalaže za izvrsnost, široku globalnu mrežu i sanja da obogati živote boljim vezama.

Mercusys logo
Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“Mercusys MESH Halo H50G WiFi Range Extender 3 pack”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.


Trenutno nema recenzija.

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.