BPC Borik Plus CCTV logo

Konektor RJ45 CAT7 za UTP sa punim presekom


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:

RJ45 konektor CAT7 za mreže preko 10 Gb/s za lakše krimpovanje i bolji kontakt

Isporuka City Express Šifra proizvoda: 147
Dostupnost:

Na lageru

130,80 RSD

Na lageru

- +
Kupi odmah

RJ45 konektor za povezivanje UTP kabla punog poprečnog preseka, kategorije 7 sa uređajem. Prednost ovog modela RJ45 konektora je dvostruka: Klin koji se urezuje u žicu je trostruko smaknut i ostvaruje bolji kontakt i sa wall (pun poprečni presek) kablovima. Druga prednost ovog konektora je ta što poseduje umetak za pravilno postavljenje parica koji se umeće u saredište konektora. Treća prednost ovog konektora je u tome sto sve žice prolaze kroz konektor a višak se odseca (pogledajte slike). Za montažu ovog konektora potrebna su Vam posebna klešta za RJ konektore. Razlika izmedju RJ 45 konektora CAT6 i CAT7 je u tome što konketor CAT6 ima tanje rupe za uvlacenje kabla dok su kod konektora CAT7 rupe šire.

Model: RJ45 CAT7
Materijal: Plastika
Jedinica mere: Komad
Pakovanje: 1, 10 ili 100 komada
Podrzava: CAT7-10 Gb/s

 

Šifra proizvoda: 147 Kategorija:

Proizvođač

BPC

BPC (Borik PLUS CCTV)-Borik PLUS doo je direktan uvoznik delova sistema CCTV opreme razlicitih proizvodjaca najboljeg kvaliteta. Odabrani proizvodi BNC konektora, DC konektora, DC napajanja, kamera, spoljnih i unutrasnjih sirena, trafoa, koaksijalnih kablova, UTP kablova, alata, RJ konektora, modula, patch kablova,  strujnih konektora i ostalog najboljeg kvaliteta brendirani su pod imenom BPC odnosno Borik PLUS CCTV.

BPC Borik Plus CCTV logo
Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“Konektor RJ45 CAT7 za UTP sa punim presekom”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.


Trenutno nema recenzija.

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.