BPC Borik Plus CCTV logo

RJ45 Konektor za LAN kabl CAT5e


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:

RJ45 konektor CAT5e za mreže do 100 Mb/s za licnasti-fly kabl

Isporuka City Express Šifra proizvoda: 151
Dostupnost:

Na lageru

15,48 RSD

Na lageru

- +
Kupi odmah

RJ45 konektor za povezivanje UTP kabla kategorije 5 ili 5E sa uredjajem. Za montazu ovog konektora potrebna su Vam posebna klesta za RJ konektore. Razlika izmedju RJ45 konektora CAT5 i CAT6 je u tome sto konketor CAT5e ima tanje rupe za uvlacenje kabla i sve rupe su u istom nivou kao sto je prikazano na drugoj slici, dok su kod konektora CAT6 rupe deblje i smaknute naizmenicno. Ako vam je potrebna zaštitna kapica za konektor, pogledajte našu ponudu ovde. Lan tester za UTP kabl iz naše ponude pogledajte ovde.

Model: RJ45-CAT5e
Materijal: Plastika
Jedinica mere: Komad
Pakovanje: 1, 10 ili 100 komada
Podrzava: CAT5-100 Mb/s

 

Šifra proizvoda: 151 Kategorija:

Proizvođač

BPC

BPC (Borik PLUS CCTV)-Borik PLUS doo je direktan uvoznik delova sistema CCTV opreme razlicitih proizvodjaca najboljeg kvaliteta. Odabrani proizvodi BNC konektora, DC konektora, DC napajanja, kamera, spoljnih i unutrasnjih sirena, trafoa, koaksijalnih kablova, UTP kablova, alata, RJ konektora, modula, patch kablova,  strujnih konektora i ostalog najboljeg kvaliteta brendirani su pod imenom BPC odnosno Borik PLUS CCTV.

BPC Borik Plus CCTV logo
Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“RJ45 Konektor za LAN kabl CAT5e”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.


Trenutno nema recenzija.

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.