,
BPC Borik Plus CCTV logo

Konektor RJ45 CAT7 za UTP sa punim presekom

RJ45 konektor CAT7 za mreže preko 10 Gb/s za lakše krimpovanje i bolji kontakt

Isporuka City Express
Dostupnost:

Na lageru

82,80 RSD

Na lageru

- +

RJ45 konektor za povezivanje UTP kabla punog poprečnog preseka, kategorije 7 sa uređajem. Prednost ovog modela RJ45 konektora je dvostruka: Klin koji se urezuje u žicu je trostruko smaknut i ostvaruje bolji kontakt i sa wall (pun poprečni presek) kablovima. Druga prednost ovog konektora je ta što poseduje umetak za pravilno postavljenje parica koji se umeće u saredište konektora. Treća prednost ovog konektora je u tome sto sve žice prolaze kroz konektor a višak se odseca (pogledajte slike). Za montažu ovog konektora potrebna su Vam posebna klešta za RJ konektore. Razlika izmedju RJ 45 konektora CAT6 i CAT7 je u tome što konketor CAT6 ima tanje rupe za uvlacenje kabla dok su kod konektora CAT7 rupe šire.

Model: RJ45-CAT7
Materijal: Plastika
Jedinica mere: Komad
Pakovanje: 1, 10 ili 100 komada
Podrzava: CAT7-10 Gb/s

 

Proizvođač

BPC

BPC (Borik PLUS CCTV) - Borik PLUS doo je direktan uvoznik delova sistema CCTV opreme razlicitih proizvodjaca najboljeg kvaliteta. Odabrani proizvodi BNC konektora, DC konektora, DC napajanja, kamera, spoljnih i unutrasnjih sirena, trafoa, koaksijalnih kablova, UTP kablova, alata, RJ konektora, modula, patch kablova,  strujnih konektora i ostalog najboljeg kvaliteta brendirani su pod imenom BPC odnosno Borik PLUS CCTV.

BPC Borik Plus CCTV logo
Ocena Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“Konektor RJ45 CAT7 za UTP sa punim presekom”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.

Trenutno nema recenzija.