Dahua

DAHUA PFA152-E nosač za kameru


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:

DAHUA PFA152-E nosač za kameru, stubni nosač kamere bullet, aluminijum

Isporuka City Express Šifra proizvoda: 86
Dostupnost:

Na lageru

1.971,60 RSD

Na lageru

- +
Kupi odmah

Dahua stubni nosač za bullet kamere. Ovaj nosač kamere je napravljen za montažu na stub. Na dati nosač se može namontirati i zidni nosač kamere u čijem kućištu ima dovoljno mesta za smeštanje video baluna kao i svih BNC i DC konektora. Ovaj nosač može da obuhvati stub prečnika od 80 do 150 mm. U kompletu se dobija ploča spojena sa dve šelne. Ploča je od aluminijuma a šelne prohromske. Raspored rupa je takav da se na ovaj nosač mogu montirati i kamere koje imaju različit prečnik i broj rupa za montažu.

Model nosaca: PFA152-E
Tip kamera: Za bullet kamere
Materijal: Aluminijum
Montaza: Na stub
Dimenzije: 125.6 mm x 114 mm x 20 mm
Za stub dimenzija: 80~150mm
Tezina nosaca: 0.35 Kg
Boja: Bela
Korisna nosivost: 3 Kg

 

Šifra proizvoda: 86 Kategorija:

Tehnički list Dahua nosača kamere PFA152-E

Preuzmi

Proizvođač

Dahua

Dahua kamere i nosaci kamera, DVR snimači, NVR snimači,  CCTV oprema

Dahua Technology Co, je vodeća svetska kompanija bazirana na CCTV opremi i pametnoj IT tehnologiji kao i u pružanju usluga video nadzora snimanja sadržaja. Na osnovu tehnoloških inovacija, Dahua tehnology može ponuditi end-to-end ( rešenja za krajnjeg korisnika ) sigurnosna rešenja, projekte i sisteme video nadzora za velike i male korporacije kao i za krajnje korisnike bilo privatne ili poslovne. Sa više od 16.000 zaposlenih i preko 50% zaposlenih u razvojno istrazivačkom centru, Dahua rešenja, proizvodi i usluge primenjuju se u preko 180 zemalja celog sveta i regiona.

Od lansiranja prvog industrijski razvijenog 8-kanalnog ugrađenog DVR-a 2002. godine, preko dahua kamera, Dahua Technology se posvetila tehnološkim inovacijama i stalno povećavala ulaganja u istraživanje i razvoj, stavljajući oko 10% svog godišnjeg prihoda od prodaje upravo u istraživanje i razvoj. Kompanija nastavlja da istražuje nove mogućnosti koje se zasnivaju na video IT tehnologijama i već je uspostavila posao u mašinskoj industriji, sistemima za video konferencije, profesionalnim bespilotnim letelicama, elektronskim registarskim tablicama, RFID i robotici itd. Dahua Technology je osnovala više od 200 pokrajinskih kancelarija u Kini, kao i 54 prekomorske kancelarije i predstavništva koja pokrivaju Azijsko-Pacifičku regiju, Severnu Ameriku, Evropu, Afriku i druge regije kako bi korisnicima pružili brže i visokokvalitetne usluge.

Proizvodi se široko primenjuju na ključnim visokorazvijenim tržištima u sferama kao što su javna bezbednost, saobraćaj, bankarstvo i finansije, maloprodaja itd. Brojni veliki projekti su instalirani sa Dahua rešenjima i proizvodima. Samo neki od njih su: China International Import Ekpo, Rio Olimpijada, G20 Hangzhou Summit , 28. i 29. ASEAN Summit, u Recife Subvai u Brazilu, kao i mnogi drugi.

Dahua
Dahua
Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“DAHUA PFA152-E nosač za kameru”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.


Trenutno nema recenzija.

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.