Dahua

DAHUA PFA150 nosač za PTZ kameru


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:

DAHUA PFA150 nosač za PTZ kameru, stubni nosač kamere od aluminijuma

Isporuka City Express Šifra proizvoda: 100
Dostupnost:

Na lageru

3.687,60 RSD

Na lageru

- +
Kupi odmah

Dahua stubni nosač za PTZ kamere. Ovaj nosač kamere je napravljen za montažu na stub. Na dati nosač se montira i originalni nosač PTZ kamere koji se dobija uz kameru. Ovaj nosač može da obuhvati stub prečnika od 80 do 150 mm. U kompletu se dobija ploča spojena sa tri šelne, četiri M8x25 šrafa i sajla koja se spaja sa kamerom. Ploča je od aluminijuma a šelne prohromske. Raspored rupa je takav da se na ovaj nosač mogu montirati samo PTZ kamere koje imaju različit prečnik i broj rupa za montažu.

Model nosača: PFA150
Tip kamera: Za PTZ kamere
Materijal: Aluminijum
Montaža: Na stub
Dimenzije: 130.4mm × 170mm × 45mm
Za stub dimenzija: 80~150mm
Težina nosača: 1.1 Kg
Boja: Bela
Korisna nosivost: 10 Kg

 

Šifra proizvoda: 100 Kategorija:

Tehnički list Dahua nosača PTZ kamere PFA150

Preuzmi

Proizvođač

Dahua

Dahua kamere i nosaci kamera, DVR snimači, NVR snimači,  CCTV oprema

Dahua Technology Co, je vodeća svetska kompanija bazirana na CCTV opremi i pametnoj IT tehnologiji kao i u pružanju usluga video nadzora snimanja sadržaja. Na osnovu tehnoloških inovacija, Dahua tehnology može ponuditi end-to-end ( rešenja za krajnjeg korisnika ) sigurnosna rešenja, projekte i sisteme video nadzora za velike i male korporacije kao i za krajnje korisnike bilo privatne ili poslovne. Sa više od 16.000 zaposlenih i preko 50% zaposlenih u razvojno istrazivačkom centru, Dahua rešenja, proizvodi i usluge primenjuju se u preko 180 zemalja celog sveta i regiona.

Od lansiranja prvog industrijski razvijenog 8-kanalnog ugrađenog DVR-a 2002. godine, preko dahua kamera, Dahua Technology se posvetila tehnološkim inovacijama i stalno povećavala ulaganja u istraživanje i razvoj, stavljajući oko 10% svog godišnjeg prihoda od prodaje upravo u istraživanje i razvoj. Kompanija nastavlja da istražuje nove mogućnosti koje se zasnivaju na video IT tehnologijama i već je uspostavila posao u mašinskoj industriji, sistemima za video konferencije, profesionalnim bespilotnim letelicama, elektronskim registarskim tablicama, RFID i robotici itd. Dahua Technology je osnovala više od 200 pokrajinskih kancelarija u Kini, kao i 54 prekomorske kancelarije i predstavništva koja pokrivaju Azijsko-Pacifičku regiju, Severnu Ameriku, Evropu, Afriku i druge regije kako bi korisnicima pružili brže i visokokvalitetne usluge.

Proizvodi se široko primenjuju na ključnim visokorazvijenim tržištima u sferama kao što su javna bezbednost, saobraćaj, bankarstvo i finansije, maloprodaja itd. Brojni veliki projekti su instalirani sa Dahua rešenjima i proizvodima. Samo neki od njih su: China International Import Ekpo, Rio Olimpijada, G20 Hangzhou Summit , 28. i 29. ASEAN Summit, u Recife Subvai u Brazilu, kao i mnogi drugi.

Dahua
Dahua
Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“DAHUA PFA150 nosač za PTZ kameru”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.


Trenutno nema recenzija.

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.