Dahua

DAHUA IPC-HDW2249TM-S-IL 2MP 2.8mm


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:

DAHUA IPC-HDW2249TM-S-IL 2.8mm 2 megapiksela dome kamera.

Isporuka City Express Šifra proizvoda: 58B
Dostupnost:

Na lageru

16.615,20 RSD

Na lageru

- +
Kupi odmah

Dahua kamera IPC-HDW2249TM-S-IL 2MP-2.8mm je IP kamera vrhunskog kvaliteta, izuzetne oštrine slike sa NOVIM režimom noćnog rada koji konstantno snima sa IC diodom (nijanse sivih boja) dok kod pojave kretanja uključuje LED svetlo i snima u boji. Nakon završenog događaja nastavlja da snima samo sa IC diodom, kvalitetnom elektronikom i odlicnom završnom obradom kućišta. Ovaj model kamere poseduje Wiz Sense tehnologiju Ovaj model kamere u sebi nema ugradjen mikrofon. Dahua i Hikvision kamere su najpopularniji i najprodavaniji brend u Evropi i kod nas. Ovo je jedan od sest najprodavanijih modela sa CVI/AHD/TVI/CVBS kodiranjem slike i lako se kombinuje sa drugim DVR uređajima. Najbolju kombinaciju i kompatibilnost dobijate sa nekim od Dahua DVR snimaca iz nase ponude. Ovaj model kamere podržava i SD karticu za snimanje događaja veličine do 256 GB.Pogledajte stranicu sajta proizvođača za kameru HAC-IPC2449TM-S-IL. Isti ovakav model ali sa 5MP koji snima u Full color modu, pogledajte ovde.

Model kamere: IPC-HDW2249TM-S-IL 2MP
Tip: Dome-spoljašnja
Materijal: Unutrašnji deo: Metal; oplata, držač: Metal; dekorativni spoljašni prsten: Plastika
Lens-sočivo: 2.8 mm
Video kompresija: H.265; H.264; H.264B; MJPEG
Podrzani protokoli: IPv4; IPv6; HTTP; TCP; UDP; ARP; RTP; RTSP; RTCP; RTMP; SMTP; FTP; SFTP; DHCP; DNS; DDNS; NTP; Multicast;
ICMP; IGMP
Frame rate: 25/30 fps
Rezolucija senzora: 1920(H) × 1080(V), 2MP
Tip senzora: CMOS
IP zastita: IP 67
Dimenzije: 99.1 mm × 121.9 mm × 121.9 mm
Dodatno: Ugrađen mikrofon, Podrzava SD karticu
Domet LED diode/dioda: Maksimalno 30m
Garancija: 24 meseca
Šifra proizvoda: 58B Kategorija:

Tehnički list Dahua IPC-HDW2249TM-S-IL kamere za video nadzor

Preuzmi

Proizvođač

Dahua

Dahua kamere i nosaci kamera, DVR snimači, NVR snimači,  CCTV oprema

Dahua Technology Co, je vodeća svetska kompanija bazirana na CCTV opremi i pametnoj IT tehnologiji kao i u pružanju usluga video nadzora snimanja sadržaja. Na osnovu tehnoloških inovacija, Dahua tehnology može ponuditi end-to-end ( rešenja za krajnjeg korisnika ) sigurnosna rešenja, projekte i sisteme video nadzora za velike i male korporacije kao i za krajnje korisnike bilo privatne ili poslovne. Sa više od 16.000 zaposlenih i preko 50% zaposlenih u razvojno istrazivačkom centru, Dahua rešenja, proizvodi i usluge primenjuju se u preko 180 zemalja celog sveta i regiona.

Od lansiranja prvog industrijski razvijenog 8-kanalnog ugrađenog DVR-a 2002. godine, preko dahua kamera, Dahua Technology se posvetila tehnološkim inovacijama i stalno povećavala ulaganja u istraživanje i razvoj, stavljajući oko 10% svog godišnjeg prihoda od prodaje upravo u istraživanje i razvoj. Kompanija nastavlja da istražuje nove mogućnosti koje se zasnivaju na video IT tehnologijama i već je uspostavila posao u mašinskoj industriji, sistemima za video konferencije, profesionalnim bespilotnim letelicama, elektronskim registarskim tablicama, RFID i robotici itd. Dahua Technology je osnovala više od 200 pokrajinskih kancelarija u Kini, kao i 54 prekomorske kancelarije i predstavništva koja pokrivaju Azijsko-Pacifičku regiju, Severnu Ameriku, Evropu, Afriku i druge regije kako bi korisnicima pružili brže i visokokvalitetne usluge.

Proizvodi se široko primenjuju na ključnim visokorazvijenim tržištima u sferama kao što su javna bezbednost, saobraćaj, bankarstvo i finansije, maloprodaja itd. Brojni veliki projekti su instalirani sa Dahua rešenjima i proizvodima. Samo neki od njih su: China International Import Ekpo, Rio Olimpijada, G20 Hangzhou Summit , 28. i 29. ASEAN Summit, u Recife Subvai u Brazilu, kao i mnogi drugi.

Dahua
Dahua
Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“DAHUA IPC-HDW2249TM-S-IL 2MP 2.8mm”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.


Trenutno nema recenzija.

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.