CablExpert Logo

HDMI na HDMI kabl 4.5 metara CCA


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:

HDMI na HDMI kabl 4.5 metara legura bakra bez feritnih jezgara

Isporuka City Express Šifra proizvoda: 9211
Dostupnost:

Na lageru

853,20 RSD

Na lageru

- +
Kupi odmah

HDMI na HDMI kabl dužine 4.5 m napravljen od legure bakra. Podržava 4K UHD rezolucije pri 60 Hz. Kabl na svojim krajevima ne poseduje feritna jezgra koja sprečavaju šumove i smetnje. Primena ovog kabla je svakodnevna. Služi za povezivanje: laptopova sa eksternim monitorom, sistema video nadzora DVR-a sa monitorima ili televizorima, povezivanje digitalnih risivera sa HD televizorima i drugo. Kompatibilan za prenos Full HD rezolucije, odličnog kvalieta.

Model: HDMI na HDMI kabl 4.5m CCA
Materijal izolatora: Guma
Materijal kabla: CCA
Konektor: Izliven iz komada
Dužina: 4.5 metara
Poprečni presek kabla: Kružni
4K rezolucija: Podržava
Jedinica mere: Komad
Pakovanje: 1 komad

 

Šifra proizvoda: 9211 Kategorija:

Proizvođač

CablExpert

Osnovan 1997. godine, Gembird je postao jedan od najvećih svetskih dobavljača računarske opreme za globalnu bazu kupaca. Ključni faktori koji doprinose našem uspehu su: - Gembird proizvođači u okviru sopstvenih fabrika u Kini što svojim kupcima pruža izrazitu prednost u troškovima i konkurentne cene - Gembird ima izuzetno kompetentan tim za istraživanje i razvoj koji je u stanju da doprinese njegovom kontinuiranom snabdevanju inovativnim i nagrađivanim proizvodima - Gembird je ISO-9001 sertifikovan dobavljač i održava stroge evropske standarde kontrole kvaliteta - Gembird-ovo centralno locirano, moderno skladište zasnovano na RFID-u je u mogućnosti da izvrši brze isporuke bez grešaka svim svojim klijentima širom Evrope i šire - Gembird je servisno orijentisana kompanija sa širokom mrežom distributera širom Evrope
CablExpert Logo
Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“HDMI na HDMI kabl 4.5 metara CCA”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.


Trenutno nema recenzija.

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.