BPC Borik Plus CCTV logo

S/FTP kabl CAT7 CU 305m wall


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:

S/FTP mrežni kabl CAT7 CU 305m na drvenom koturu wall bakarni

Isporuka City Express Šifra proizvoda: 5010
Dostupnost:

Na lageru

38.027,40 RSD

Na lageru

- +
Kupi odmah

PRIKAZANA CENA JE ZA PAKOVANJE OD 305M. Ovaj S/FTP kabl ne prodajemo na metar. Kabl je upakovan na “drum” tj. drveni kotur. Poprečni presek žice jedne parice je pun a ne licnasti i namenjen je za ugradnju u zid. Materijal žice je od čistog bakra (CU). Prikazana slika je prava slika kabla. Razlika između S/FTP i FTP kabla je ta što su kod FTP kabla sve 4 parice (osam žica) obmotane aluminijumskom i celofanskom folijom i štite parice od elektromagnetskog uticaja drugog kabla ili kablova u blizini, dok su kod S/FTP svaka parica obmotana foliom posebno, a sve parice zajedno obmotane i sa sirmom tj pletenicom. Razlika između CAT5 i CAT6 utp kabla je u tome što je poprečni presek provodnika nešto veći i kod CAT6 kabla postoji separator (izolator) koji odvaja parice. Za direktno krimpovanje CAT7 wall kablova pogledajte poseban konektor na ovom linku. Ispravnost već postavljenog UTP kabla ili raspored žica u nekom od novih ili već postojećih RJ konektora testirajte sa LAN testerom. LAN tester za UTP i FTP kablove iz naše ponude pogledajte ovde.

Naziv: S/FTP CAT7 CU
Materijal jezgra: CU pun presek
Precnik zice: 0.57 mm AWG 24
Alu folija: Da
Pletenica-shirm: Da 128*0.12mm
Drain wire: Da
Zica za uzemljenje: Da
Tip kabla: Wall-za ugradnju u zid
Broj parica: 4 x 2 parice
Materijal spoljnog omotaca: PVC siva boja
Pakovanje: Drveni kotur 305 m
Oznake na kablu: Da metarske

 

Šifra proizvoda: 5010 Kategorija:

Test report za S/FTP CAT7 Cu kabl 

Preuzmi

Proizvođač

BPC

BPC (Borik PLUS CCTV)-Borik PLUS doo je direktan uvoznik delova sistema CCTV opreme razlicitih proizvodjaca najboljeg kvaliteta. Odabrani proizvodi BNC konektora, DC konektora, DC napajanja, kamera, spoljnih i unutrasnjih sirena, trafoa, koaksijalnih kablova, UTP kablova, alata, RJ konektora, modula, patch kablova,  strujnih konektora i ostalog najboljeg kvaliteta brendirani su pod imenom BPC odnosno Borik PLUS CCTV.

BPC Borik Plus CCTV logo
Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“S/FTP kabl CAT7 CU 305m wall”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.


Trenutno nema recenzija.

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.