,
Seagate-logo

HDD za DVR Seagate SkyHawk 2TB


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:

HDD za DVR Seagate SKYHAWK 2TB 3.5 inča za video nadzor

Isporuka City Express Šifra proizvoda: 450
Dostupnost:

Na lageru

8.388,00 RSD

Na lageru

- +
Kupi odmah

Seagate HDD diskovi serije SkyHawk su napravljeni za neprekidan 24/7 rad, tokom čitave godine. Ovi hard diskovi su profesionalno rešenje za upotrebu u video nadzpru. U rangu su sa WD purple serijom. Seagate SkyHawk HDD ima svakako bolju cenu od WD diskova. Ovaj dizajn omogućava precizniju, bržu brzinu čitanja i pisanja i trenutni pristup vašim podacima. U zavisnosti od broja kamera, njihove rezolucije i načina snimanja, ovaj hard disk može da sačuva i do 30 dana video zapisa. Pre kupovine HDD-A, molimo Vas da budete svesni da se svaka eventualna reklamacija, rešava u zakonskom roku ne manjem od 7 dana od datuma prijema reklamiranog diska. Borik PLUS nije uvoznik hard diskova. Svi diskovi su potpuno novi, fabrički upakovani i nisu testirani od stane Borik PLUS kao ni od strane uvoznika. Svaki HDD koji ima i minimalno fizičko oštećenje na kućištu, na žalost, odmah će biti vraćen od strane uvoznika tj davalaca garancije.

Model: SkyHawk 2TB
Dimenzije: 3.5 Inča
Kapacitet: 2 Terabajt
Namena: Za video nadzor-DVR
Interna keš memorija: 64 Megabajta
Radna temperatura: od 0 do 70 C
Potrošnja pri čitanju/pisanju: 5.6 W
Buka u praznom hodu: 20 dB
Garancija: 24 meseca

 

Šifra proizvoda: 450 Kategorije: ,

Tehnički list Seagate SkyHawk serije HDD-a

Preuzmi

Proizvođač

Seagate

Seagate brend odlikuje integritet, inovativnost, inkluzija. Ove tri jednostavne, ali moćne reči definišu naše vrednosti ovde u Seagate-u. Oni inspirišu nivo izvrsnosti na kojem radimo svaki dan za naše klijente, poslovne partnere, akcionare, zajednice i jedni za druge. Oni su sredstvo kojim merimo današnje težnje. Oni postavljaju temelje za sutrašnja dostignuća. Zajedno, oni prave razliku. A zajedno i mi. Dostojan poverenja na duge staze. Naša dugogodišnja partnerstva sa Fortune 500 kompanijama i vodećim organizacijama pomažu nam da isporučimo rešenja za podatke koja dobro funkcionišu pod pritiskom.

Seagate-logo
Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“HDD za DVR Seagate SkyHawk 2TB”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.


Trenutno nema recenzija.

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.