,
BPC Borik Plus CCTV logo

Konektor napajanja muški na šraf

( 3 recenzije korisnika )

Konektor napajanja za kamere, muški na šraf DG01 za DC napon 12V

Isporuka City Express
Dostupnost:

Na lageru

40,19 RSD

Na lageru

- +

DC konektor za napajanje kamere-muški. Montira se do kamere i povezuje sa napojnom paricom pomoću šrafova. Ovaj konektor za napajanje kamera se uglavnom se koristi u sistemima video nadzora. Sa druge strane kabla napojne parice potrebno je montirati ženski DC konektor koji se spaja sa izvorom napajanja. Ovaj konektor za napajanje kamera, takođe imamo u verziji sa žabicama-model DG07 ili sa kablićem-model DC101 N.

EAN Barkod: 8606108557310
Model: DG01
Materijal: Metal-plastika-guma
Spoljasnji prečnik: 5.5 mm
Unutrašnji prečnik: 2.1 mm
Jedinica mere: Komad
Pakovanje: 1, 10 ili 100 komada

 

Proizvođač

BPC

BPC (Borik PLUS CCTV) - Borik PLUS doo je direktan uvoznik delova sistema CCTV opreme razlicitih proizvodjaca najboljeg kvaliteta. Odabrani proizvodi BNC konektora, DC konektora, DC napajanja, kamera, spoljnih i unutrasnjih sirena, trafoa, koaksijalnih kablova, UTP kablova, alata, RJ konektora, modula, patch kablova,  strujnih konektora i ostalog najboljeg kvaliteta brendirani su pod imenom BPC odnosno Borik PLUS CCTV.

BPC Borik Plus CCTV logo
Ocena
5.00
Broj recenzija: 3
3
0
0
0
0

Napisi svoj utisak

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.

 1. Dordje Mandic

  Super cena, dobar konektor

  Dordje Mandic

 2. Alvarez

  Odlicna cena i kvalitet

  Alvarez

 3. Danilovic Vuk

  Ubedljivo najjeftinije u Srbiji. U Kelcu je ovaj konektor preko 100 din a isti je kao ovaj. Jos kad odbijem rabat… Hvala

  Danilovic Vuk