,
BPC Borik Plus CCTV logo

Konektor za napajanje muški sa žicom

( 1 recenzija korisnika )

Konektor za napajanje kamera-muški sa žicom DC 101 N

Isporuka City Express
Dostupnost:

Na lageru

33,70 RSD

Na lageru

Konektor za napajanje kamere-muški. Uglavnom se koristi u paru sa konektorom za napajanje kamere-ženski tako što se po jedan konektor montira na oba kraja kabla bilo uvijanjem a svakako bolje lemljenjem. Džek je izrađen po standardu za video nadzor i savršeno odgovaraju svim kamerama i napajanjima za kamere koje se mogu pronaći na našem tržištu. Uglavnom se koriti u sistemima video nadzora. Montira se na konektor za napajanje kamere.

EAN Barkod:8606108557426
Model:DC 101 N
Materijal:Metal-plastika
Spoljasnji precnik:5.5 mm
Unurasnji precnik:2.1 mm
Jedinica mere:Komad
Pakovanje:1, 10 ili 100 komada

 

Proizvođač

BPC

BPC (Borik PLUS CCTV) - Borik PLUS doo je direktan uvoznik delova sistema CCTV opreme razlicitih proizvodjaca najboljeg kvaliteta. Odabrani proizvodi BNC konektora, DC konektora, DC napajanja, kamera, spoljnih i unutrasnjih sirena, trafoa, koaksijalnih kablova, UTP kablova, alata, RJ konektora, modula, patch kablova,  strujnih konektora i ostalog najboljeg kvaliteta brendirani su pod imenom BPC odnosno Borik PLUS CCTV.

BPC Borik Plus CCTV logo
Ocena
5.00
Broj recenzija: 1
1
0
0
0
0

Napisi svoj utisak

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.

  1. Djenis

    Odlican konektor, lak za montazu. Sve pohvale

    Djenis