,
BPC Borik Plus CCTV logo

Konektor za napajanje ženski sa žicom

( 2 recenzije korisnika )

Konektor za napajanje kamera-ženski sa zicom DC 102 N

Isporuka City Express
Dostupnost:

Na lageru

35,10 RSD

Na lageru

Konektor za napajanje kamere-ženski. Uglavnom se koristi u paru sa konektorom za napajanje kamere-muški tako što se po jedan konektor montira na oba kraja kabla bilo uvijanjem a svakako bolje lemljenjem. Džek je izrađen po standardu za video nadzor i savršeno odgovaraju svim kamerama i napajanjima za kamere koje se mogu pronaći na našem tržištu. Uglavnom se koriti u sistemima video nadzora. Montira se na konektor od DC napajanja od 12V.

EAN Barkod:8606108557433
Model:DC 102 N
Materijal:Metal – plastika
Precnik otvora:5.5 mm
Precnik jezgra:2.1 mm
Jedinica mere:Komad
Pakovanje:1, 10 ili 100 komada

 

Proizvođač

BPC

BPC (Borik PLUS CCTV) - Borik PLUS doo je direktan uvoznik delova sistema CCTV opreme razlicitih proizvodjaca najboljeg kvaliteta. Odabrani proizvodi BNC konektora, DC konektora, DC napajanja, kamera, spoljnih i unutrasnjih sirena, trafoa, koaksijalnih kablova, UTP kablova, alata, RJ konektora, modula, patch kablova,  strujnih konektora i ostalog najboljeg kvaliteta brendirani su pod imenom BPC odnosno Borik PLUS CCTV.

BPC Borik Plus CCTV logo
Ocena
5.00
Broj recenzija: 2
2
0
0
0
0

Napisi svoj utisak

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.

  1. Ljubo

    Super cena i kvalitet. Sve pohvale

    Ljubo

  2. Marko jeftic

    Odlicna cena. Super momci. Sve pohvale

    Marko jeftic