,
BPU logo

Utičnica kuplung IEC C13


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:

Utičnica kuplung IEC C13 za montažu na kabl.

Isporuka City Express Šifra proizvoda: 851
Dostupnost:

Na lageru

238,80 RSD

Na lageru

- +
Kupi odmah

Utičnica kuplung IEC C13. Napojna kuplung utičnica za samomontažu IEC C13 sa uzemljenjem. Preporučeni poprecni presek kabla 3 x 0.75 mm2 licnasti. Koristi se za napajanje kompjutera, TV, monitora, napajanja od 12V, UPS uredjaja, fiskalnih kasa, vaga i drugih uređaja. Ovo je jedan on najčešćih napojnih konektora u upotrebi kod UPS uređaja i računara. Ako Vam je potreban ženski deo koji odgovara ovoj utičnici pogledajte Utičnicu – kuplung IEC C14.

Model: Kuplung utičnica IEC C13
Materijal: Plastika-metal-guma
Konektori: IEC C13
Za žice debljine: 3 x 0.75 mm2
Duzina kabla: Nema
Garancija: 12 meseci

 

Šifra proizvoda: 851 Kategorije: ,

Proizvođač

BPU

BPU brend je zajednički naziv za odabrane UPS uređaje vrhunskog kvaliteta, pouzdanosti i trajnosti. U ponudi su UPS uređaji Line interactive i On line topologije koje potpisuje Borik PLUS doo. Samo izabrani, vrhunski modeli različitih proizvođača nose obeležje BPU i kao takvi garantuju kvalitet i pouzdanost. U ponudi su uređaji različitih snaga i autonomija u rasponu od 600VA pa do 6000VA koje stalno i u dovoljnim kolicinama imamo na našem lageru. Za specijalne projekte isporučujemo i uređaje snage do 100 KVA u razumnim rokovima i po dogovoru sa investitorom. Borik PLUS doo obezbedjuje sve potrebne delove i servis u zakonskom roku. Odlicna komunikacija i podrška proizvođača 24/7 je ono što BPU uređaje izdvaja iznad ostalih.

BPU logo
Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“Utičnica kuplung IEC C13”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.


Trenutno nema recenzija.

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.