,
BPU logo

UPS BPU Long 5000VA-3500W, 48V-220V

( 1 recenzija korisnika )

Sinusni UPS uređaj BPU Long sa produženom autonomijom 5000VA-3500W, 48V-220V

Isporuka City Express
Dostupnost:

Na lageru

50.398,80 RSD

Na lageru

- +

BPU UPS uredjaj je uredjaj vrhunskih performansi i kvaliteta. Oznaka LONG u nazivu modela oznacava posebnu Long-run seriju koja omogucava neprekidan rad uredjaja pri punom opterecenju gotovo neprekidno. LONG modeli u sebi ne poseduju baterije i imaju snazan punjac koji moze da opsluzuje i puni baterije od 200Ah pa i vise. Ovaj model ima snagu od 3500W i vrsi konverziju sa 48V na 220V. Cist sinusoidni oblik daje ovom uredjaju mogucnost da napaja svaki uredjaj. Kvalitetne komponente i energetski sklopovi su lako izmenjljivi a graficki displej u boji jasno pokazuje status uredjaja kao i to da li je korekcija napona aktivna ili ne, status i napunjenost baterije kao i nivo opterecenja. Primena ovog uredjaja je vrlo siroka. Idealno je resenje za sisteme video nadzora gde je potrebno imati dugacku autonomiju. Autonomija uredjaja zavisi od kapaciteta baterije a u zavisnosti od zelje korisnika iz tablica odabiramo kapacitet baterija. Ovaj uredjaj na zalost NE MOZE da radi sa odredjenim kotlovima na pelet koji imaju napojnu jedinicu resenu na bazi tiristora. Korisnici koji su nam potvrdili da uredjaji kod njih rade besprekorno imaju kotlove sledecih proizvodjaca: ALFA PLAM-COMMO, KEPO, PELET-METALAC.

Model: Tower
Nazivna snaga: 5000 VA
Max opterecenje: 3500 W
Power factor out: 0.7
LCD displej: Da-u boji
Baterija: Stoji van uredjaja-prodaje se bez baterije
Izlazna uticnica: 2 x šuko + 1 x kleme
Izlazni sinusni oblik: Skoro idealni sinusni oblik
Snaga punjaca: Izbor pomocu dugmeta 10A ili 15A-48V
Hladan start: Da
Duzina napojnog kabla: Nema
Duzna kabla za baterije: 0.5 m
Garancija: 24 meseca

 

Tehnički list za BPU Long 5000VA-3500W uređaj

Preuzmi

IEC sertifikat proizvođača BPU UPS uređaja

Preuzmi

CE sertifikat proizvođača BPU UPS uređaja

Preuzmi

ISO 14001:2004 sertifikat proizvođača BPU UPS uređaja

Preuzmi

ISO 9001:2008 sertifikat proizvođača BPU UPS uređaja

Preuzmi

Proizvođač

BPU

BPU brend je zajednički naziv za odabrane UPS uređaje vrhunskog kvaliteta, pouzdanosti i trajnosti. U ponudi su UPS uređaji Line interactive i On line topologije koje potpisuje Borik PLUS doo. Samo izabrani, vrhunski modeli različitih proizvođača nose obeležje BPU i kao takvi garantuju kvalitet i pouzdanost. U ponudi su uređaji različitih snaga i autonomija u rasponu od 600VA pa do 6000VA koje stalno i u dovoljnim kolicinama imamo na našem lageru. Za specijalne projekte isporučujemo i uređaje snage do 100 KVA u razumnim rokovima i po dogovoru sa investitorom. Borik PLUS doo obezbedjuje sve potrebne delove i servis u rekordnom roku koji u proseku iznosi samo 24 sata. Odlicna komunikacija i podrška proizvođača 24/7 je ono što BPU uređaje izdvaja iznad ostalih.

BPU logo
Ocena
5.00
Broj recenzija: 1
1
0
0
0
0

Napisi svoj utisak

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.

  1. Aleksandar

    Uredjaj je vrhunskog kvaliteta. Ja ga koristim za napajanje toplotne pumpe Gree Versati II (10kw) i radi prefektno sa ovim UPS-om. Imam i ovakav UPS od 1400W koji sluzi za napajanje strujom racunare, intenet opremu, svicere i ostalu opremu. Takodje perfektan uredjaj. Sve pohvale.

    Aleksandar