,
Socomec logo

UPS Socomec NeTYS PE 850VA-480W

Line Interactive UPS Socomec NeTYS PE 850VA-480W

Isporuka City Express
Dostupnost:

Nema na lageru

11.578,80 RSD

Nema na lageru

Socomec UPS NETYS PR serije je uredjaj odlicnog kvaliteta i vrhunskih performansi. Line interactive topologija mu omogucava da pruzi podrsku napajanju svih elektronskih urejdjaja. BPU UPS uredjaji imaju cold-start funkciju tj sami se ukljucuju i ulaze u radni mod po dolazku struje. Svi BPU UPS uredjaji poseduju kvalitetan monitoring softver Upsilion 2000 koji se pomocu USB kabla jednostavno povezuje sa racunarom i omogucava: Shut down sistema pri praznoj bateriji, Start up operativnog sistema pri dolasku struje kao i slanje e-mailova za promene statusa uredjaja (nestanak struje, dolazak struje i drugo). Uredjaj poseduje i zastitu od smetnji za LAN mrezu. Ako Vam je potreban suko izlaz umesto IEC izlaza mozete dokupiti produzni kabl sa tri suko uticnice klikom ovde.

Model: Tower
Nazivna snaga: 850 VA
Max opterecenje: 480 W
Konverzija: Line Interactive
Power factor out: 0.6
Monitoring software: Ima-preko USB porta
LCD displej: Ne
Baterija: 1 x 9 Ah-stoji u uređaju
Izlazna uticnica: 4 x IEC
Izlazni sinusni oblik: Modifikovani
Garancija: 24 meseca na uredjaj i 12 meseci na baterije

 

Tehnički list za ups Socomec NeTYS PE 850VA - 480W

Preuzmi

Proizvođač

Socomec

Socomec - Line Interactive UPS, UPS Uređaji I DC Konverteri vrhunskog kvaliteta i pouzdanosti. Roba dostupna odmah i spremna za isporuku. Maloprodaja i Veleprodaja, kao i rabati za registrovane korisnike i stalne kupce!
Socomec logo
Ocena Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“UPS Socomec NeTYS PE 850VA-480W”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.

Trenutno nema recenzija.