, ,
BPU logo

Papučice za povezivanje baterija M8-16mm2


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:

Papučice za pravljenje kratkospojnika za povezivanje baterija M8-16mm2

Isporuka City Express Šifra proizvoda: 858
Dostupnost:

Na lageru

75,60 RSD

Na lageru

- +
Kupi odmah

PAPUČICE SE PRODAJU NA KOMAD. PRIKAZANA CENA ODNOSI SE NA 1 KOMAD. Papučice služe za pravljenje kratkospojnika za povezivanje dve ili više baterija ili ćelija redno ili paralelno. Pri pravljenju kratkospojnika obratite pažnju na razmak rupa pošto su kod nekih modela baterija terminali udaljeni više a kod nekih manje. Takođe obratite pažnju da veličina otvora na papučici odgovara šrafu koji je na bateriji.

Model papučice: M8-16mm2
Materijal: Pocinkovani bakar
Dužina papučice: 110 mm
Poprečni presek kabla: 16 mm2
Prečnik otvora: M8, 8mm
Garancija: Ne podleže garanciji

Proizvođač

BPU

BPU brend je zajednički naziv za odabrane UPS uređaje vrhunskog kvaliteta, pouzdanosti i trajnosti. U ponudi su UPS uređaji Line interactive i On line topologije koje potpisuje Borik PLUS doo. Samo izabrani, vrhunski modeli različitih proizvođača nose obeležje BPU i kao takvi garantuju kvalitet i pouzdanost. U ponudi su uređaji različitih snaga i autonomija u rasponu od 600VA pa do 6000VA koje stalno i u dovoljnim kolicinama imamo na našem lageru. Za specijalne projekte isporučujemo i uređaje snage do 100 KVA u razumnim rokovima i po dogovoru sa investitorom. Borik PLUS doo obezbedjuje sve potrebne delove i servis u zakonskom roku. Odlicna komunikacija i podrška proizvođača 24/7 je ono što BPU uređaje izdvaja iznad ostalih.

BPU logo
Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“Papučice za povezivanje baterija M8-16mm2”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.


Trenutno nema recenzija.

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.