,
Mean Well logo

Konverter DC 24V na DC 12V-8.5A u kućištu MEAN WELL

Konverter stabilisani DC 24V na DC 12V-102W MEAN WELL u kućištu

Isporuka City Express
Dostupnost:

Na lageru

4.558,80 RSD

Na lageru

- +

MEAN WELL stabilisani DC-DC konverter u kucistu. Najcesce se koristi se za napajanje kamera kod video nadzora ili protivpozarnih sistema u kojima je potrebno DC napon od 24V spustiti na DC napon od 12V. Prednost ovog konvertera je sto se napon u slucaju dugacke instalacije moze povecati i tako izbeci pad napona na kraju instalacije. MEAN WELL proizvodi su vrhunskog kvaliteta, pouzdanosti i trajnosti. Kvalitet MEAN WELL proizvoda opravdava nesto visu cenu u odnosu na konkurenciju. Preporuka za svako napajanje bilo kog tipa je da se ne optercuje vise od 80% konstantno.

Model: SD-100B-12-metalno
Materijal: Metal-pocinkovano kuciste
Jedinica mere: Komad
Pakovanje: 1 komad
Stelovanje izlaznog napona: DA-trimer
Ulazni AC napon: 19~36 VDC
Izlazni DC napon: 11~16 VDC
Max opterecenje: 8.5A-102W Max.
Broj izlaza: 2
 Hladjenje: Prirodno hladjenje
Garancija: 24 meseca

 

Data sheet za DC-DC konverter MEAN WELL SD-100B-12

Preuzmi

Proizvođač

Mean Well

MEAN WELL kompanija je osnovana 1982. godine, i jedan je od nekoliko proizvođača posvećenih visokim standardima u proizvodnji napajanja u svetu. Ona se nalazi na 5. mestu u svetskim proizvođačima napajanja (DC output) prema izveštaju Micro Technology Consultant objavljenog u martu 2017. godine. U poređenju sa prva četiri proizvođača ODM / OEM orijentisanog poslovnog modela, gotovo 99% prometa ostvaruje MEAN WELL od standardnih proizvoda za napajanje koji se prodaju pod sopstvenim brendom. MEAN VELL radi sa klijentima, dobavljačima, ugovaračima i zaposlenima sa idejom o dugotrajnim odnosima i poverenju. Zahvaljujući robusnom partnerstvu sa 200 snažnih ovlašćenih distributera širom sveta, MEAN VELL raste i postaje jači tri decenije. Sa 3200 zaposlenih smeštenih u svom globalnom štabu u Nev Taipei Industrial Parku, Tajvanu, filijalama i prodajnim kancelarijama u Guangdžouu, Šenzenu, Suzhou u Kini, Kaliforniji SAD i Holandiji u EU, četiri napredne proizvodne baze u gradu Nev Taipei (Tajvan) i Tianhe Distrikta i Huadu Distrikta u Guangdžou, u gradu Suzhou u Kini, ostvaruje ukupan prihod od 927 miliona dolara (27.8 milijardi TVD) u 2017. godini.

Mean Well logo
Ocena Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“Konverter DC 24V na DC 12V-8.5A u kućištu MEAN WELL”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.

Trenutno nema recenzija.