,
Epever logo

PC komunikacioni kabl CC-USB-RS485-150U


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:

EPEVER komunikacioni kabl CC-USB-RS485-150U za povezivanje sa PC

Isporuka City Express Šifra proizvoda: 8041
Dostupnost:

Na lageru

958,80 RSD

Na lageru

- +
Kupi odmah

EPEVER PC komunikacioni kabl CC-USB-RS485-150U dužine 1,5 m. Ovaj model kabla kompatibilan je iskljucivo sa kontrolerima, inverterima i inverterima sa punjačem proizvođača EPEVER. Serije proizvoda koji se mogu povezati ovim kablom sa PC su: IPower-Plus, IPower, NPower, Tracer-AN(50-100A), Tracer-AN(10-40A), XTRA, Triron, VS-BN, Tracer-BN, LS-B, MSC-N i GoMate.

Model: CC-USB-RS485-150U
Kompatibilna sa kontrolerima serije: IPower-Plus, IPower, NPower, Tracer-AN(50-100A), Tracer-AN(10-40A), XTRA, Triron, VS-BN, Tracer-BN, LS-B, MSC-N i GoMate
Konektor 1: RJ 45
Konektor 2: USB
Duzina kabla: 1.5 m
Radni opseg: Od -55 do +125 stepeni Celzijusa
Garancija: 12 meseci 

 

Šifra proizvoda: 8041 Kategorije: ,

Proizvođač

EPEVER

Beijing Epsolar Technology Co, Ltd poznatiji pod brendom EPEVER ili EPSOLAR je osnovana u Martu 2007 godine sa više od 30 miliona Juana (RMB) upisanog kapitala. EPEVER je novo i Visoko tehnološki razvijeno preduzeće koje je specijalizovano za istraživanje proizvoda, proizvodnju i marketing. Nudimo proizvode, uključujući solarne regulatore punjenja, off-grid invertere, LED drajvere, posebne energetske jedinice itd., Kao i projektovanje i izgradnju odgovarajućih solarnih aplikacijskih sistema, kako jednostavnih tako i vrlo kompleksnih. Kompanija poseduje ISO9001: 2008, a proizvodi su prošli CGC-SOLAR, CE, ROSH, FCC i ETL sertifikate, kao i druge domaće i međunarodne autoritativne sertifikate. EPEVER je yaštitio veliki broj jedinstvenih patenata. Proizvodi se intenzivno primjenjuju i visoko ocenjuju u brojnim velikim projektima u zemlji i inostranstvu. Naši proizvodi su prodati u više od 120 stranih zemalja i regija. U Maju 2014, osnovali smo još jednu fabriku i laboratoriju u Shenzhenu kao našu proizvodnu bazu. U Novembru 2014. godine bili smo svrstani u NATIONAL EQUITIES EXCHANGE AND QUOTATIONS uspešno lansirani na tržište kapitala. Jedini uvoznik EPEVER proizvoda i rešenja za Srbiju je Borik PLUS doo.

Epever logo
Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“PC komunikacioni kabl CC-USB-RS485-150U”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.


Trenutno nema recenzija.

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.