,
BPU logo

Pure sine wave DC-AC inverter 24V-230V,1800W MPPT


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:

Inverter DC 24V na AC 220V-1800W čist sinus sa MPPT kontrolerom i AC punjačem

Isporuka City Express
Dostupnost:

Na lageru

40.438,80 RSD

Na lageru

- +
Kupi odmah

BPU UPS uredjaj je uredjaj vrhunskih performansi i kvaliteta. Oznaka LONG u nazivu modela oznacava posebnu Long-run seriju koja omogucava neprekidan rad uredjaja pri punom opterecenju gotovo neprekidno. LONG modeli u sebi ne poseduju baterije i imaju snazan punjac koji moze da opsluzuje i puni baterije od 200Ah pa i vise. Ovaj model vrsi konverziju sa 24V na 220V. Cist sinusoidni oblik daje ovom uredjaju mogucnost da napaja svaki uredjaj. Kvalitetne komponente i energetski sklopovi su lako izmenjljivi a graficki displej u boji jasno pokazuje status uredjaja kao i to da li je korekcija napona aktivna ili ne, status i napunjenost baterije kao i nivo opterecenja. Primena ovog uredjaja je vrlo siroka. Idealno je resenje za kotlove na pelet ili kao podrska video nadzoru ili alarmnim centralama. Modeli sa oznakom MPPT poseduju u sebi i kontroler punjenja baterija preko solarnih panela. Ovaj uredjaj na zalost NE MOZE da radi sa odredjenim kotlovima na pelet koji imaju napojnu jedinicu resenu na bazi tiristora. Korisnici koji su nam potvrdili da uredjaji kod njih rade besprekorno imaju kotlove sledecih proizvodjaca: ALFA PLAM-COMMO, KEPO, PELET-METALAC.

Model: Tower
Nazivna snaga: 2500 VA
Maksimalno opterećenje: 1800 W
Power faktor out: 0.72
LCD displej: Da-u boji
Baterija: Stoji van uređaja-prodaje se bez baterije
Autonomija pri 1400W: Sa dve baterije UCG 150-12 oko 1 sat i 30 minuta
Izlazna utičnica: 2 × šuko
Izlazni sinusni oblik: Skoro idealni sinusni oblik
Snaga punjača: Izbor pomoću dugmeta 10A ili 20A-24V
Hladan start: Da
Dužina napojnog kabla: 1.5 m
Dužina kabla za baterije: 0.5 m
MPPT kontroler: Da. Maksimalno 40A-36V
Garancija: 24 meseca

 

Tehnički list za BPU Long 2500VA - 1800W MPPT uređaj

Preuzmi

IEC sertifikat proizvođača BPU UPS uređaja

Preuzmi

CE sertifikat proizvođača BPU UPS uređaja

Preuzmi

ISO 14001:2004 sertifikat proizvođača BPU UPS uređaja

Preuzmi

ISO 9001:2008 sertifikat proizvođača BPU UPS uređaja

Preuzmi

Proizvođač

BPU

BPU brend je zajednički naziv za odabrane UPS uređaje vrhunskog kvaliteta, pouzdanosti i trajnosti. U ponudi su UPS uređaji Line interactive i On line topologije koje potpisuje Borik PLUS doo. Samo izabrani, vrhunski modeli različitih proizvođača nose obeležje BPU i kao takvi garantuju kvalitet i pouzdanost. U ponudi su uređaji različitih snaga i autonomija u rasponu od 600VA pa do 6000VA koje stalno i u dovoljnim kolicinama imamo na našem lageru. Za specijalne projekte isporučujemo i uređaje snage do 100 KVA u razumnim rokovima i po dogovoru sa investitorom. Borik PLUS doo obezbedjuje sve potrebne delove i servis u zakonskom roku. Odlicna komunikacija i podrška proizvođača 24/7 je ono što BPU uređaje izdvaja iznad ostalih.

BPU logo
Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“Pure sine wave DC-AC inverter 24V-230V,1800W MPPT”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.


Trenutno nema recenzija.

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.