,
BPS logo

Prohromska vezica za kablove


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:

Prohromska vezica za vezivanje kablova

Isporuka City Express
Dostupnost:

Nema na lageru

58,80 RSD

Nema na lageru

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.

Prohromska vezica za kablove krajnji drzac za solarni panel. Specijalno napravljen za drzanje krajnjih solarnih panela, debljine rama ne manje od 40mm. Napravljen od anodiziranog aluminijuma sa posebnim klinom koji jednostavno i lako naleze u kanal na sini i obezbedjuje siguran hvat panela. Krajnji drzac solarnih panela ne moze se koristitik kao srednji drzac. Poseduje imbus sraf od pocinkovanog celika. Montaza krajnjeg drzaca solarnih panela je izuzetno jednostavna i laka, i zahteva imbus 6 kljuc za pravilnu montazu. Detaljna uputstva za montazu kao i spisak elemenata mozete naci u katalogu ispod tabele.

Model: NSBP-G-GL-3-AU
Dimenzije (DxSxV): 40 x 40 x 70 mm
Materijal: Anodizirani aluminijum i celicni sraf
Obuhvat: Ram solarnog panela od 40 mm
Tezina: 0.05 kg-komad
Pakovanje: Komplet sa srafom i klinom
Garancija: 60 meseci 

 

Proizvođač

BPS

BPS brend je zajednički naziv za odabrane inverterske uređaje i solarne kontrolere vrhunskog kvaliteta i pouzdanosti, Line interactive ili Pure sine wave topologije invertera, PWM ili MPPT kontrolera, koje potpisuje Borik PLUS doo. Samo izabrani, vrhunski modeli različitih proizvođača nose obeležje BPS i kao takvi garantuju kvalitet i pouzdanost. U ponudi su uredjaji  koje stalno i u dovoljnim količinama imamo na našem lageru. Modeli sa zasebnim ili integrisanim MPPT kontrolerima za profi ili hobi upotrebu. Za veće i zahtevnije projekte solarnih fotonaponskih sistema, Borik PLUS doo ima odličnu saradnju sa eminentnim stručnjacima na ovom polju i u rekordnom roku izlazimo sa rešenjem po sistemu "ključ u ruke". Borik PLUS doo obezbeđuje sve potrebne delove i servis u zakonskom roku. Odlična komunikacija i podrška proizvodjaca 24/7 je ono sto BPS uredjaje izdvaja iznad ostalih.

BPS logo
Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“Prohromska vezica za kablove”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.


Trenutno nema recenzija.

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.