,
BPS logo

Licnasti kabl 16mm bakarni PLAVI


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:

Hascelik licnasti bakarni kabl preseka 16mm2 PLAVI

Isporuka City Express Šifra proizvoda: 5627
Dostupnost:

Nema na lageru

367,50 RSD

Nema na lageru

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.

PRIKAZANA CENA JE ZA JEDAN DUŽNI METAR. KABL PRODAJEMO I NA METAR. Licnasti bakarni kabl Turskog proizvođača Hascelik KABLO, koji proizvodi širok spektar kablova. Ovaj kabl nije UV otporan i pri upotrebi i instalaciji u solarnim sistemima, preporuka je provući ga kroz bužir. Kabl je licnastog poprečnog preseka i površine 16mm2, a licnasti provodnik od bakra. Kabal je plave boje.

Model: H07V-K
Materijal provodnika: Bakar
Spoljni izolator: PVC izolacija PLAVA
Maksimalni AC napon: 1200V
Maksimalni DC napon: 1800V
Poprečni presek: 16mm2
Radna temperatura: od -40 do +70 stepeni
Težina na 100m: 19 kilograma

 

Šifra proizvoda: 5627 Kategorije: ,

Tehnički list licnastog kabla 16mm2 Hascelik KABLO

Preuzmi

Proizvođač

BPS

BPS brend je zajednički naziv za odabrane inverterske uređaje i solarne kontrolere vrhunskog kvaliteta i pouzdanosti, Line interactive ili Pure sine wave topologije invertera, PWM ili MPPT kontrolera, koje potpisuje Borik PLUS doo. Samo izabrani, vrhunski modeli različitih proizvođača nose obeležje BPS i kao takvi garantuju kvalitet i pouzdanost. U ponudi su uredjaji  koje stalno i u dovoljnim količinama imamo na našem lageru. Modeli sa zasebnim ili integrisanim MPPT kontrolerima za profi ili hobi upotrebu. Za veće i zahtevnije projekte solarnih fotonaponskih sistema, Borik PLUS doo ima odličnu saradnju sa eminentnim stručnjacima na ovom polju i u rekordnom roku izlazimo sa rešenjem po sistemu "ključ u ruke". Borik PLUS doo obezbeđuje sve potrebne delove i servis u zakonskom roku. Odlična komunikacija i podrška proizvodjaca 24/7 je ono sto BPS uredjaje izdvaja iznad ostalih.

BPS logo
Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“Licnasti kabl 16mm bakarni PLAVI”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.


Trenutno nema recenzija.

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.