,
BPS logo

DC osigurač uložak 25A dimenzije 10×38


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:

Osigurač uložak za solarne sisteme jačine 25A dimenzije 10×38

Isporuka City Express Šifra proizvoda: 8025
Dostupnost:

Na lageru

370,80 RSD

Na lageru

- +
Kupi odmah

PRODAJU SE NA KOMAD. Keramički topljivi osigurač 25A za nosač DC cilindričnog osigurača, bitan je element jednog solarnog sistema. U slučaju bilo kakvog preopterećenja sistema osigurač je tu da prekine strujno kolo i sačuva komponente od udara struje. Svaki ozbiljniji solarni sistem trebao bi da ima makar jedan DC osigurač. Patrone (ulošci) su topljivi i lako zamenljivi. Osigurač se montira na + žicu. Nikako ne otvarati osigurač u toku rada i pod opterećenjem. Tekst o odabiru osigurača kao i o njihovoj poziciji u solarnom sistemu, pogledajte ovde. Ponudu izmenjivih partona pogledajte ovde.

Model: DC osigurač 25A-1000VDC
Maksimalni napon u piku: 1000VDC
Materijal tela: Keramika
Izmenjivi topljivi uložak: Dimenzije 10×38. Pogledajte ponudu ovde.
Dimenzije: 38 mm × 10 mm × 10 mm
Radna temperatura: od -55 do +150 stepeni
Tezina: 100 grama

 

Šifra proizvoda: 8025 Kategorije: ,

Proizvođač

BPS

BPS brend je zajednički naziv za odabrane inverterske uređaje i solarne kontrolere vrhunskog kvaliteta i pouzdanosti, Line interactive ili Pure sine wave topologije invertera, PWM ili MPPT kontrolera, koje potpisuje Borik PLUS doo. Samo izabrani, vrhunski modeli različitih proizvođača nose obeležje BPS i kao takvi garantuju kvalitet i pouzdanost. U ponudi su uredjaji  koje stalno i u dovoljnim količinama imamo na našem lageru. Modeli sa zasebnim ili integrisanim MPPT kontrolerima za profi ili hobi upotrebu. Za veće i zahtevnije projekte solarnih fotonaponskih sistema, Borik PLUS doo ima odličnu saradnju sa eminentnim stručnjacima na ovom polju i u rekordnom roku izlazimo sa rešenjem po sistemu "ključ u ruke". Borik PLUS doo obezbeđuje sve potrebne delove i servis u zakonskom roku. Odlična komunikacija i podrška proizvodjaca 24/7 je ono sto BPS uredjaje izdvaja iznad ostalih.

BPS logo
Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“DC osigurač uložak 25A dimenzije 10×38”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.


Trenutno nema recenzija.

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.