-24%
,
Epever logo

Kontroler punjenja solarnog sistema 15A, 12/24V Tracer3910BP

( 1 recenzija korisnika )

EPEVER MPPT kontroler punjenja i praznjenja solarnog sistema 15A 12/24V Auto

Isporuka City Express
Dostupnost:

Na lageru

6.507,60 RSD 8.554,80 RSD

Na lageru

EPEVER kontroler punjenja i praznjenja fotonaponskog solarnog sistema, izuzetne zavrsne obrade, skladnog dizajna i vrhunskog kvaliteta, maksimalnog opterecenja 15A. MPPT tehnologija sa automatskim prepoznavanjem radnog napona 12 ili 24V u zavisnosti od prikljucenih baterija i panela. Na sebi ne poseduje displej i fabricki je setovan da radi sa olovnim baterijama u optimalnim uslovima. Snaga potrosaca na ovim izlazu je ogranicena na 15A bilo na 12 ili 24V. Ovaj model kontrolera poseduje i RS 485 port na koji se moze prikljuciti neki od kontrolera za daljinski monitoring ili se moze direktno povezati sa kompjuterom preko USB porta. Kabl za povezivanje kontrolera sa racunarom ne dolazi uz uredjaj vec se kupuje posebno. Temperaturna sonda je sastavni deo kontrolera i kao takva se ne moze otkaciti. Kontroler sam vrsi korekcije napona punjenja u zavisnosti od spoljne temperature. Vise informacija ovde. Jednostavnom instalacijom softwera, dobija se mocan monitoring rada kontrolera kao i podesavanje gotovo svih parametara. Neka od podesavanja kontrolera pomocu ovog softwera mozete videti na slikama iznad.

Model:MPPT Tracer3910BP auto
Nazivni napon:12V-24V auto
Max opterecenje:15 A
Regulacija napona:Da-auto
Izlaz za potrosac 12V:Nema
Izlaz za potrosac 5V:Nema
Zastita kratkog spoja:Da
Zastita od praznjenja:Da
Garancija:12 meseci 

 

Data sheet za kontroler solarnog sistema MPPT Tracer3910BP

Preuzmi

Korisničko uputstvo za kontroler solarnog sistema MPPT Tracer3910BP

Preuzmi

Proizvođač

EPEVER

Beijing Epsolar Technology Co, Ltd poznatiji pod brendom EPEVER ili EPSOLAR je osnovana u Martu 2007 godine sa više od 30 miliona Juana (RMB) upisanog kapitala. EPEVER je novo i Visoko tehnološki razvijeno preduzeće koje je specijalizovano za istraživanje proizvoda, proizvodnju i marketing. Nudimo proizvode, uključujući solarne regulatore punjenja, off-grid invertere, LED drajvere, posebne energetske jedinice itd., Kao i projektovanje i izgradnju odgovarajućih solarnih aplikacijskih sistema, kako jednostavnih tako i vrlo kompleksnih. Kompanija poseduje ISO9001: 2008, a proizvodi su prošli CGC-SOLAR, CE, ROSH, FCC i ETL sertifikate, kao i druge domaće i međunarodne autoritativne sertifikate. EPEVER je yaštitio veliki broj jedinstvenih patenata. Proizvodi se intenzivno primjenjuju i visoko ocenjuju u brojnim velikim projektima u zemlji i inostranstvu. Naši proizvodi su prodati u više od 120 stranih zemalja i regija. U Maju 2014, osnovali smo još jednu fabriku i laboratoriju u Shenzhenu kao našu proizvodnu bazu. U Novembru 2014. godine bili smo svrstani u NATIONAL EQUITIES EXCHANGE AND QUOTATIONS uspešno lansirani na tržište kapitala. Jedini uvoznik EPEVER proizvoda i rešenja za Srbiju je Borik PLUS doo.

Epever logo
Ocena
5.00
Broj recenzija: 1
1
0
0
0
0

Napisi svoj utisak

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.

  1. Muhamed Orlic

    Imam ovak kontroler. Odlican je. Javite mi kada stignu

    Muhamed Orlic