,
Mean Well logo

Punjač olovnih VRLA baterija PB 360P-24


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:
( 1 recenzija korisnika )

Punjač olovnih VRLA baterija MEANWELL PB 360P-24, 12.5A

Isporuka City Express
Dostupnost:

Nema na lageru

9.342,00 RSD

Nema na lageru

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.

Punjac olovnih VRLA baterija proizvodjaca MEANWELL je vrhunskog kvaliteta i pouzdanosti. Meanwell je svetski poznat brend sa dugogodisnjom tradicijom. Punjac se nalazi u robusnom aluminijumskom kucistu sa forsiranim vazdusnim hladjenjem, poseduje indikacione lampice koje pokazuju status punjenja. Punjac je potpuno automatski sa pametnim trostepenim punjacem koji nakon sto bateriju napuni prelazi u mod za odrzavanje baterija. Ponudjeni model poseduje oznaku P tj ima pasivnu korekciju napona (PFC).

Model: MEANWELL PB 360P-24
Za baterije kapaciteta: 40Ah-125Ah
Tip: Automatski CC-CV-Float
Struja punjenja 6V: /
Struja punjenja 12V: /
Struja punjenja 24V: 12500 mA
Konektor: Nema
Garancija: 24 meseca 

 

Tehnički list MEANWELL punjača PB 360P-24

Preuzmi

Proizvođač

Mean Well

MEAN WELL napajanja, konverteri i ostala oprema sigurnosnih sistema. MEAN WELL kompanija je osnovana 1982. godine, i jedan je od nekoliko proizvođača posvećenih visokim standardima u proizvodnji napajanja u svetu. Ona se nalazi na 5. mestu u svetskim proizvođačima napajanja (DC output) prema izveštaju Micro Technology Consultant objavljenog u martu 2017. godine. U poređenju sa prva četiri proizvođača ODM / OEM orijentisanog poslovnog modela, gotovo 99% prometa ostvaruje MEAN WELL od standardnih proizvoda za napajanje koji se prodaju pod sopstvenim brendom.

MEAN VELL radi sa klijentima, dobavljačima, ugovaračima i zaposlenima sa idejom o dugotrajnim odnosima i poverenju. Zahvaljujući robusnom partnerstvu sa 200 snažnih ovlašćenih distributera širom sveta, MEAN VELL raste i postaje jači tri decenije. Sa 3200 zaposlenih smeštenih u svom globalnom štabu u Nev Taipei Industrial Parku, Tajvanu, filijalama i prodajnim kancelarijama u Guangdžouu, Šenzenu, Suzhou u Kini, Kaliforniji SAD i Holandiji u EU, četiri napredne proizvodne baze u gradu Nev Taipei (Tajvan) i Tianhe Distrikta i Huadu Distrikta u Guangdžou, u gradu Suzhou u Kini, ostvaruje ukupan prihod od 927 miliona dolara (27.8 milijardi TVD) u 2017. godini.

U nastavku možete pogledati našu ponudu MEAN WELL napajanja i konvertera, i izabrati idealne uz najbolje cene.
Mean Well logo
Ocena
5.00
Broj recenzija: 1
1
0
0
0
0

Napisi svoj utisak

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.


  1. Toma

    Odlican i dobra cena

    Toma

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.